“Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο!”

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έκανε το big step και πανηγύρισε χθες την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.
“Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο!”

Ένα από τα μεγαλύτερα "όπλα" του "Δικεφάλου" και τη φετινή σεζόν, η Μαρία Χατζηπαρασίδου μίλησε στον City 106,1 για τη δυναμική αυτής της ομάδας, αλλά και το μέλλον.

"Έχω κατακτήσει 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα. Όλα τα έχουμε κατακτήσει με τη δουλειά που κάνουμε κάθε χρόνο. Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις εκεί. Κάθε τίτλος είναι διαφορετικός κι αυτός είναι ο αυτοσκοπός. Η ομάδα έχει φτιάξει ένα μέταλλο κι αυτό βγάζουμε εντός γηπέδου", ανέφερε αρχικά η αθλήτρια του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Η άνοδος του πρωταθλήματος μας κάνει μόνο καλύτερες και μας βοηθάει. Θέλουμε πολλές ομάδες να κάνουμε και το βήμα στο εξωτερικό, οπότε σίγουρα ένα αναβαθμισμένο πρωτάθλημα, είναι καλό για εμάς. Θυμάμαι πολύ συγκεκριμένα και καθαρά την αρχή μου στον ΠΑΟΚ. Είμαι 6 χρόνια στην ομάδα κι έχω 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα. Όταν ήρθα η ομάδα δεν είχε αυτό το μέταλλο. Χτίστηκε αυτό και πλέον μιλάμε για μία αυτοκρατορία που χτίζουμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε κι αυτό όλο έγινε μέσα από πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλειά".

Όσο για την Ευρώπη; Σημείωσε:

"Είναι μεγάλος στόχος η Ευρώπη. Έχουμε κάνει τα βήματά μας. Σίγουρα τα άλλα πρωταθλήματα είναι διαφορετικά, αλλά εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να κάνουμε πιο ανταγωνιστικό το δικό μας πρωτάθλημα. Είμαι ΠΑΟΚ από το σπίτι μου από μικρή και τα τελευταία χρόνια είμαι εδώ. Τον αγαπώ τον σύλλογο, τον έχω σαν δεύτερη οικογένειά μου. Είμαι καλά. Είμαι ανοικτή πάντα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου και νομίζω ότι αυτό φαίνεται κι εντός του γηπέδου".

Για τον κόσμο ανέφερε: "Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό και θέλουμε κι ακόμη περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Δίνει τελειώς διαφορετική ώθηση και τον θέλουμε δίπλα μας πάντα".

Διαβάστε ακόμη...