Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Έξι αγώνες, πέντε νίκες, μία ισοπαλία, μία ιστορική πρόκριση.
Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την ανοδική του πορεία και τον Μάρτιο και το paokfc.gr, το PAOK FC Official App και το BOX ψάχνουν τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας για τον προηγούμενο μήνα. Εσείς είστε που θα πάρετε την τελική απόφαση.

Πρώτος μονομάχος ο The Leader. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ήταν απολαυστικός. Μπορεί να μην είχε γκολ ή ασίστ, αλλά ήταν κομβικός στην πορεία της ομάδας, καταθέτοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα στο γήπεδο, στις δύσκολες καταστάσεις, όντας πραγματικός ηγέτης. Αναμφίβολα highlight του ήταν η παρουσία του στο παιχνίδι στη Γάνδη, όταν στο τελευταίο 20λεπτο αγωνίστηκε με δεμένο το κεφάλι, αφού αρνήθηκε να γίνει αλλαγή, παρά το γεγονός πως αιμορραγούσε.

Επόμενος διεκδικητής ο Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Βραζιλιάνος μέσος αποτελεί πολύ σημαντικό γρανάζι της μηχανής του Δικεφάλου, που προσφέρει σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Τον Μάρτιο μέτρησε τρεις συμμετοχές, αλλά ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας μάλιστα και το γκολ της νίκης στο Βέλγιο.

Τέλος, από τη μάχη δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο νικητής του βραβείου για τον Φεβρουάριο συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τρία από τα πέντε παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε και κράτησε όρθια την ομάδα σε σημεία που πιέστηκε από τους αντίπαλους της.Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Μαρτίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Ψηφίστε τον BOX MVP Μαρτίου

Διαβάστε ακόμη...