Οne on One: Kυριάκος Γιαξής

Ο Κυριάκος Γιαξής πήρε την σκυτάλη από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β', αποκαλύφτηκε στην κάμερα του PAOK TV, και μίλησε για τον χαρακτήρα που χτίζεις μέσα από το ποδόσφαιρο αλλά και τις εντονότερες στιγμές στην έως τώρα πορεία του.
Οne on One: Kυριάκος Γιαξής

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για τις τρεις εντονότερες ποδοσφαιρικές του στιγμές: «Σίγουρα η πρώτη έντονα εικόνα ποδοσφαιρική είναι το ντεμπούτο μου με τον Πανσερραϊκό. Αμέσως μετά η πρώτη φορά που φόρεσα το εθνόσημο στο στήθος και τέλος, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ».

Αν υπάρχει κάτι που τον τρομάζει: «Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ο τραυματισμός είναι κάτι που τρομάζει κάθε αθλητή και εκτός γηπέδου επίσης η υγεία είναι κάτι που φοβίζει τον καθένα».

Αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του: «Ο κάθε τραυματισμός είναι δύσκολος. Πρέπει να είσαι πειθαρχημένος και συγκεντρωμένος στον στόχο σου. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα επιστρέψεις πιο δυνατός».

Για ενδεκάδα ΠΑΟΚ Β' από το 6 και μπροστά: «Μαζί μου στο κέντρο θα ήθελα τον Χατζηστραβό και τον Σαλαμούρα. Στα πλάγια θα ήθελα τον Γαϊτανίδη μαζί με τον Κούτσια και μπροστά τον Πανίδη».

Στο δίλημμα never play ή allways lose: «Σίγουρα... never play».

Για το τι τον έχει διδάξει το ποδόσφαιρο: «Δεν είναι μια μπάλα που την κυνηγάνε 22 άτομα. Κρύβει πολλά πράγματα, όπως σεβασμό, πειθαρχία. Δημιουργεί φιλίες και μαθαίνεις να σέβεσαι τον αγώνα του άλλου»

Αν σε μια άλλη ζωή θα συγκεντρωνόταν στις σπουδές του ή πάλι θα επέλεγε το ποδόσφαιρο: «Για αλλαγή θα πω πως θα συγκεντρωνόμουν στις σπουδές»

Οι ευχές του για το 2022: «Υγεία για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους. Ευτυχία, χαμόγελο και όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο πρόοδο».

Φαΐ, νερό και... τι άλλο σε ένα ερημονήσι: «Τον Πανίδη!»

Διαβάστε ακόμη...