Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

Μία μπαλιά, μία ασίστ, μία απόκρουση. Τρεις μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές διεκδικούν το βραβείου του nak Play of the Mont Φεβρουαρίου κι εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

Η πρώτη ενέργεια που θα διεκδικήσει το βραβείο είναι του Αντελίνο Βιεϊρίνια . Η αρχή της φάσης του γκολ του Κούρτιτς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας στο 95ο λεπτό, είναι μία μαγική στιγμή του Leader. Ο αρχηγός σήκωσε το κεφάλι, είδε την κίνηση του Μιτρίτσα στο χώρο και με μία μαγική πάσα έβγαλε τον Ρουμάνο στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Αντόνιο Τσόλακ . Ο Κροάτης φορ ήταν κομβικός στο παιχνίδι με τη Μίντιλαντ και το highlight του ήταν αναμφίβολα η ασίστ που έδωσε στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Τσόλακ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Δανών, αυτός αρχικά φάνηκε να σταματά και να τον ρίχνει στο έδαφος, αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ έστω και πεσμένος κατάφερε με το πείσμα του να βρει τη μπάλα και να τη στρώσει στον Zile για το 1-0.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο Goldkeeper συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε διαδικασία πέναλτι κι έγραψε ιστορία. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε την πρώτη εκτέλεση του Μέγιερ κι έστειλε τον ΠΑΟΚ στους 16 του UEFA Europa Conference League.Εγγραφείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το nak Play of the Month Φεβρουαρίου

Διαβάστε ακόμη...