Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Θα μπορούσαν και τα τρία να ήταν το Best Goal όλης της σεζόν. Πρέπει να όμως να διαλέξουμε μόνο ένα και μόνο για τον Φεβρουάριο.
Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Πάμε να λύσουμε ένα από τα πιο δύσκολα προβλήματα που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στις μηνιαίες ψηφοφορίες και να βρούμε το Regency Casino Best Goal για τον Φλεβάρη.

Πραγματικά δεν μιλάμε για τρία απλά γκολ, αλλά για τρία αριστουργήματα. Τρία τέρματα σπάνιας ομορφιάς που σημειώθηκαν μέσα στον ίδιο μήνα από τους παίκτες του Δικεφάλου.

Το πρώτο ήταν το winner του Σάστρε με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο Ισπανός εκτέλεσε με το εξωτερικό από μεγάλη απόσταση, στέλνοντας τη μπάλα δοκάρι και μέσα. Απλά απίθανο!

Μετά έχουμε το γκολ του Γιάσμιν Κούρτιτς στο ΟΑΚΑ. 95ο λεπτό του αγώνα, ο ΠΑΟΚ χάνει 1-0 και είναι εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Ελλάδας. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι υπάρχει ένταση και πίεση. Όχι όμως για τον Sniper. Κοντρόλ, μία ντρίπλα κι εκτέλεση χωρίς κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μαγικό!

Τέλος η ζωγραφιά του Αντελίνο Βιεϊρινια στο παιχνίδι της Τούμπας με τη Μίντιλαντ. Σαν το παλιό καλό κρασί! Η μπάλα ήρθε από την περιοχή, ο Leader έκανε ένα μαγικό κοντρόλ και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη εξαπέλυσε μία οβίδα. Υπέροχο!

Εγγραφείτε στο PAOKTV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...