Fans’ Man of the Match ο Τσιγγάρας

Ο Xάρης Τσιγγάρας αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22.
Fans’ Man of the Match ο Τσιγγάρας

Ο Δικέφαλος πήρε μία ακόμα εκτός έδρας νίκη, με το τελικό 0-2 μάλιστα να τον αδικεί, καθώς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει... τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς.Εκ των κορυφαίων o Χάρης Τσιγγάρας .

Ο μέσος του Δικεφάλου έκανε ένα ακόμα μεστό παιχνίδι, με αμέτρητα τρεξίματα, δουλειά σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, καθαρό μυαλό και αστείρευτο πάθος.Η μάχη για τον τίτλο του Fans' Man of the Match ήταν ντέρμπι.

Ο Τσιγγάρας με 33,43% ήταν ο μεγάλος νικητής.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ζόαν Σάστρε . Ο Ισπανός μπακ πήρε φανέλα βασικού κι ήταν απολαυστικός βοηθώντας σε άμυνα κι επίθεση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Τόμας Μουργκ που επιλέχθηκε σε ρόλο επιτελικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου , πέτυχε ένα όμορφο γκολ και ήταν κομβικός για να έρθει το τρίποντο.

Διαβάστε ακόμη...