Άρρωστος δολοφόνος με οπαδικό μανδύα

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου!
Άρρωστος δολοφόνος με οπαδικό μανδύα

Ένας τύπος βγήκε από το πουθενά και αφαίρεσε τη ζωή ενός 19χρονου, επειδή δεν του άρεσε η οπαδική του προτίμηση, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στον Τύπο σήμερα!

Σαν ένας στυγνός δολοφόνος αφαίρεσε μια ζωή, με τρόπο που θύμιζε αποτρόπαια εγκλήματα του μακρινού παρελθόντος! Αυτό το ΚΤΗΝΟΣ, γιατί μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στον δίποδο φονιά, έσπειρε τον θάνατο και γέμισε με απερίγραπτη λύπη μια οικογένεια που ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί τι της είχε φυλαγμένο η μοίρα!

Όσο το σκεφτόμαστε τόσο περισσότερο γυρνάνε τα μυαλά μας! Δεν ήταν οπαδικό ραντεβού (εννοείται πως και αυτά είναι καταδικαστέα), αλλά μια άνανδρη δολοφονική επίθεση σε ανύποπτο θύμα. Στη θέση του Άλκη θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς! Ο δολοφόνος δε θα ξεχώριζε πρόσωπα, θα σκότωνε έτσι και αλλιώς! Για αυτό άλλωστε πιστεύω βρέθηκε στο συγκεκριμένο μέρος.

Το ότι χρησιμοποίησε το όνομα του ΠΑΟΚ όταν "συστήθηκε" στη παρέα των νεαρών, είναι μια προσβολή για όλους εμάς, καθώς τέτοιοι "συνοπαδοί" δεν έχουν θέση ανάμεσά μας! 

Ο προβληματισμός μας τόσες ώρες μετά το συμβάν, πραγματικά δεν περιγράφεται! Με τι άτομα συγχρωτιζόμαστε στα γήπεδα; Πόσοι από εμάς σταθήκαμε δίπλα δίπλα με αυτόν που σήμερα σήκωσε δρεπάνι και αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή με τόση ευκολία;

Ελπίζω το περιστατικό αυτό να γίνει αφορμή και να χτυπήσει το καμπανάκι στα άρρωστα μυαλά κάποιων ανεγκέφαλων, ηλίθιων και επικίνδυνων τύπων και κανένα σπίτι να μη γνωρίσει τέτοιον πόνο! 

Υ.Γ. Πρέπει επιτέλους κάτι να γίνει ώστε να εκλείψουν μια και καλή αυτές οι καταστάσεις και να τελειώνει το παραμύθι με όσους νομίζουν πως οι κερκίδες της Τούμπας ξεπλένουν φονιάδες, φασίστες και λοιπούς εγκληματίες.

Διαβάστε ακόμη...