Ανακοίνωση

Το Paokmania, 15 χρόνια μετά τη δημιουργία του και συνεχίζοντας να αποτελεί μια ανεξάρτητη προσπάθεια των φίλων του ΠΑΟΚ, οφείλει να εξελίσσεται με στόχο την παροχή κατά το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τους αναγνώστες.
Ανακοίνωση

Σε αυτό το πλαίσιο, θα θέλαμε να τονίσουμε πως, σεβόμενοι τους κανόνες και τη νομοθεσία, επικαιροποιήσαμε τους όρους χρήσης της σελίδας, τους οποίους μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Επίσης, επικαιροποιήσαμε και αυστηροποιήσαμε τους κανόνες συμμετοχής στο Forum, τους οποίους μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Τέλος, συνεχίζουμε να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες σεβασμού δικαιωμάτων και ελευθεριών των χρηστών, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να επιλέξει τι είδους στοιχεία συλλέγονται και αποθηκεύονται, στο αντίστοιχο παράθυρο που εμφανίζεται κατά την είσοδό του στην κεντρική σελίδα ή/και στο Forum.

Το ερχόμενο διάστημα, σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε στην ανασύσταση της ιστοσελίδας. Με νέες στήλες, περισσότερο περιεχόμενο, συνεντεύξεις, βίντεο, δώρα μέσω διαγωνισμών, στηρίζοντας όλα τα τμήματα του συλλόγου, την προσπάθεια παραγόντων αλλά βεβαίως και αθλητών.

Για να επιτευχθεί αυτό, θεωρούμε αναγκαίο να στηριχθούμε, για πρώτη φορά, σε διαφημιστικό περιεχόμενο, προσπαθώντας πάντοτε να σεβαστούμε τους χρήστες. Ενημερώνουμε πως αυτό αποτελεί ανάγκη και όχι ιδιοτελή επιλογή, στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση, καθώς και στην τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση της σελίδας.

Ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα επιτευχθεί στη διάρκεια των επόμενων μηνών, να δικαιώσει τις προσπάθειες και την υπομονή των διαχειριστών, όπως άλλωστε και τις απαιτήσεις όλων των αναγνωστών.

Καλούμε άπαντες να σεβαστούν τους κανόνες και να συμμετέχουν αποφεύγοντας παράνομες ή καταχρηστικές ενέργειες, πάντοτε υπό το πρίσμα των κανόνων που αναφέρθηκαν ανωτέρω.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη όλων αυτών των χρόνων και δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο, στον βαθμό που μας αναλογεί, για ένα μεγαλύτερο και ισχυρότερο ΠΑΟΚ.

Με εκτίμηση,
Paokmania.gr - Admin Team

Διαβάστε ακόμη...