Ψηφίστε τον BOX MVP Σεπτεμβρίου

O Σεπτέμβριος, όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο γιατί μιλάμε για τον πρώτο μήνα της σεζόν, ένα κομβικό χρονικό διάστημα για τον ΠΑΟΚ.
Ψηφίστε τον BOX MVP Σεπτεμβρίου

Με πολλές δοκιμασίες, με προβλήματα, με προσπάθεια για τη δημιουργία των βασικών αρχών πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η ομάδα ως το τέλος.

Ένας μήνας που ξεκίνησε ανάποδα και τελείωσε με περίσσευμα προσωπικότητας και πίστης για το μέλλον αυτής της ομάδας μόλις θα πατήσει καλύτερα στα πόδια της. Ήταν οι πρώτες εξετάσεις και ο ΠΑΟΚ τις πέρασε με το δικό του στυλ.Το paokfc.gr και το PAOK FC Official App σε συνεργασία με το BOX αναζητούν τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας.

Πρώτος υποψήφιος ο Στέφαν Σβαμπ . Μπορεί να μην έγραψε νούμερα σε γκολ και ασίστ τον Σεπτέμβρη, αλλά η παρουσία του ήταν κομβική σε όλα αυτά που δεν φαίνονται, αλλά κερδίζουν τα ματς. Κλεψίματα, πίεση, ηρεμία, προσωπικότητα, αλλαγή ρυθμού.Εξαιρετικός τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα από τον Αύγουστο, όταν και κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο. Θα κάνει ο Αυστριακός το repeat;Για να το κάνει θα πρέπει να κερδίσει δύο πολύ δύσκολους αντιπάλους.

Ο πρώτος είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο μέσος από το Σουρινάμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φροντίζει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Τον μήνα που έφυγε ο Μπίσεσβαρ σε εξι παιχνίδια μέτρησε ένα πολύ όμορφο γκολ, δύο ασίστ κι ένα κερδισμένο πέναλτι, με την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ ν' αποτελεί αναμφίβολα το highlight.

Τέλος, για το βραβείο θα παλέψει κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου μπήκε σε Goldkeeper mode και κατέβασε ρολά. Τρία clean sheets κόντρα σε Λίνκολν, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, buzzer beater επέμβαση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, μεγάλες επεμβάσεις και κόντρα στη Σλόβαν. Ο Πασχαλάκης είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προσφέρει στην ομάδα σιγουριά και πολύτιμους βαθμούς.Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Σεπτεμβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Ψηφίστε τον BOX MVP Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...