«Δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε στο SDNA για την πρόκριση επί της Μποέμιαν, το δικό του γκολ που δεν μέτρησε ποτέ, τη Ριέκα που... περιμένει και την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας.
«Δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση»

Η ήττα στο Δουβλίνο τους πείραξε, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε λόγο για ένα κακό αποτέλεσμα και στάθηκε στα όσα έκαναν τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες μέχρι τη ρεβάνς της Τούμπας: «Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Είδαμε ότι ήταν μια καλύτερη ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης σε σχέση με εμάς, αλλά εμείς είχαμε περισσότερη ποιότητα. Επικεντρωθήκαμε πάνω σε αυτό, δουλέψαμε πολύ κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Κερδίσαμε μόνο με 2-0 και το σκορ θα μπορούσε σίγουρα να είναι μεγαλύτερο, σημασία έχει η νίκη και η πρόκριση. Αυτό κρατάμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την πρόκριση και στον επόμενο γύρο».

Το παιχνίδι της Τούμπας στιγματίστηκε και από το δικό του «καθαρό» τέρμα που δεν μέτρησε ποτέ λόγω της απουσίας VAR, κάτι που φάνηκε εκ των υστερών να μην τον... ενοχλεί και πολύ καθώς όπως παραδέχθηκε ο Μαροκινός: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ειμαι μεγάλος... φαν του VAR. Δεν έχω πρόβλημα, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Όλοι κάνουν λάθη, ακόμη και οι διαιτητές. Όπως είπα πριν δεν ειμαι ιδιαίτερα υπέρ της χρήσης τεχνολογίας, ίσως να είχε μετρήσει το γκολ μου αλλά αυτό που κρατάω είναι η νίκη – πρόκριση και η συνέχεια μας στην διοργάνωση».

Επόμενος αντίπαλος, η Ριέκα! Το έργο για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι διαφορετικό και αναμφίβολα πιο δύσκολο. Για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, ο Δικέφαλος χρειάζεται πίστωση χρόνου καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ωστόσο, όπως τόνισε:

«Έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης και τακτικής προσαρμογής γιατί έχουμε καινούργιο προπονητή. Κάποιοι παίκτες τον γνωρίζουν, οι περισσότεροι όχι και χρειάζεται να καταλάβουν αυτοί που δεν τον γνωρίζουν τι ζητάει από εκείνους στο γήπεδο. Είμαστε καλά ψυχολογικά, έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία. Μπορεί να μην παίξαμε καλά στο πρώτο ματς αλλά βελτιωθήκαμε και πήραμε την πρόκριση. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στην συνέχεια μέσα από την δουλειά που κάνουμε».

Και λίγο πριν αφήσει το γήπεδο της Τούμπας, παρουσία κόσμου μετά από 1.5 χρόνο, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στον παλμό και στη «ζωή» που απέκτησε εκ νέου το «σπίτι» τους: «Δεν ήταν γεμάτο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το να είναι άδειο. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα! Εμείς οι παίκτες γι' αυτό παίζουμε, για τον κόσμο σε γεμάτα γήπεδα. Μας βοήθησαν πολύ για να πάρουμε την πρόκριση και την νίκη, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψαν και θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη...