«Προχωράμε για τους στόχους μας»

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μοιράστηκε τις σκέψεις του πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ μέσω της κάμερας του Novasports.
«Προχωράμε για τους στόχους μας»

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πολωνού τεχνικού μέσω paokfc.gr.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Είμαστε καλά. Μας βοήθησε πάρα πολύ το τελευταίο αποτέλεσμα, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Είχαμε δύο ημέρες χαράς, αλλά η δουλειά ποτέ δε σταμάτησε. Έχουμε ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια για το πρωτάθλημα που κι εκεί έχουμε το στόχο μας και προχωράμε» .«Νομίζω πως όχι, σίγουρα. Παίζουμε πολλές φορές μεταξύ μας μέσα σε λίγες ημέρες. Νομίζω πως δεν άλλαξε κάτι. Εμείς ξέρουμε τα πάντα για το πώς παίζει η ΑΕΚ, το ίδιο κι εκείνοι για το πώς παίζουμε εμείς. Κι αυτό το παιχνίδι νομίζω δε θα είναι διαφορετικό. Πάντα ο στόχος και για εμάς και για την ΑΕΚ είναι η νίκη. Περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως συμβαίνει πάντα κόντρα στην ΑΕΚ» .

Για το αν η ομάδα αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών:«Νομίζω πως όχι. Μόνο με τον Ίνγκασον έχουμε κάποια θεματάκια, θα μιλήσουμε με το ιατρικό επιτελείο για να δούμε σε τί κατάσταση είναι και ν' αποφασίσουμε σχετικά» .

Διαβάστε ακόμη...