Ψηφίστε τον BOX MVP Φεβρουαρίου

Είναι ο μικρότερος μήνας του χρόνο κι αυτό θα έπρεπε να είναι θετικό. Για κάποιο περίεργο λόγο, όμως, ο Φεβρουάριος καταφέρνει πάντα να είναι κι ένας από τους πλέον δύσκολους μήνες της σεζόν. Ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Ψηφίστε τον BOX MVP Φεβρουαρίου μέσα από το paokfc.gr και το PAOK FC Official App.
Ψηφίστε τον BOX MVP Φεβρουαρίου

 Πρώτος υποψήφιος ο Ίνγκι Ίνγκασον που διανύει μάλλον την κορυφαία του σεζόν ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός παρότι έλλειψε από ματς λόγο τιμωρίας (ή κι ενδεχομένως γι’ αυτό) κατάφερε να ξεχωρίσει ξανά. Συνεπής αμυντικά, προσηλωμένος στο παιχνίδι, με άκρατο πάθος κι ένταση, συμμετοχή στην ανάπτυξη και… φονικό ένστικτο στην επίθεση. Συμμετείχε σε τρεις αγώνες, πέτυχε ένα κρίσιμο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν ο γνωστός Iceman.

Ακολουθεί ο Χρήστος Τζόλης . O Golden Boy θέτει δικαίως υποψηφιότητα για τέταρτο διαδοχικό βραβείο μετά τις επιτυχίες του τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Επίδοση που αν τα καταφέρει θα βελτιώσει το ρεκόρ που ήδη κατέχει καθώς κανείς ως τώρα δεν μπόρεσε να κάνει three peat. Τον Φλεβάρη ο Τζόλης σε πέντε ματς πέτυχε τρία γκολ, μοίρασε δύο ασίστ, κέρδισε δύο πέναλτι και ήταν μόνιμη απειλή για την αντίπαλη άμυνα.

Τέλος, στην κουβέντα μπαίνει κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος άσος είχε ένα αγωνιστικό ξέσπασμα τον περασμένο μήνα με τρία γκολ και δύο ασίστ σε έξι αγώνες, ανεβάζοντας την απόδοσή του και θα παλέψει κι αυτός για έναν ακόμα ατομικό τίτλο.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Φεβρουαρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Διαβάστε ακόμη...