Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου

Ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας με εννιά παιχνίδια έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η ώρα να βρούμε ποιος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Δικεφάλου τον Ιανουάριο.
Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου

Ψηφίστε τον  MVP μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος μονομάχος ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα και τον Ιανουάριο. Αποτέλεσε σταθερά στην αμυντική γραμμή της ομάδας, ενώ ήταν κομβικός και επιθετικά. Σε οκτώ αγώνες ο Iceman σκόραρε τρεις φορές και έφτασε τα τέσσερα γκολ τη φετινή σεζόν.

Από την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να λείψει ο Χρήστος Τζόλης . Ο Golden Boy βάζει υποψηφιότητα για το τρίτο σερί βραβείο του πολυτιμότερου του μήνα. Τον Ιανουάριο ήταν και πάλι απολαυστικός. Αγωνίστηκε και στα εννιά παιχνίδια της ομάδας, σκόραρε πέντε φορές, έδωσε δύο ασίστ και αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες.

Τέλος, στη συζήτηση μπαίνει κι ο Μάικλ Κρμέτσικ. Ο Τσέχος φορ ήρθε πριν από περίπου 30 μέρες στην ομάδα, έπεσε κατευθείαν στα βαθιά κι έδειξε να ανταποκρίνεται άμεσα. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια, σκόραρε τρία γκολ, μοίρασε μία ασίστ κι έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Ιανουαρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Ψηφίστε τον BOX MVP Ιανουαρίου

Διαβάστε ακόμη...