Ψηφίστε το Best Goal Νοεμβρίου

Δύο εκτελέσεις φάουλ και ένα σλάλομ με άψογο τελείωμα ρίχνονται στη μάχη για το Best Goal Νοεμβρίου. Θέλουμε τη βοήθειά σας για να βρούμε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Νοεμβρίου

Ξεκινάμε με τον Νίκα Νινούα . Ο Γεωργιανός μέσος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου και φρόντισε να το κάνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Το βιογραφικό του έλεγε ότι είναι σπεσιαλίστας στις στημένες φάσεις.

Το πιστοποίησε στον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό μ’ ένα σχεδόν buzzer beater. Με το σκορ στο 1-1 και το ρολόι στο 88’, ο Νινούα έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Κνετ και έβγαλε τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν είναι σπεσιαλίστας στα φάουλ. Δεν θα ήθελες, όμως, να τον έχεις απέναντί σου στον ανοικτό χώρο. Μπορεί να σε εκθέσει και να το κάνει να φαίνεται τόσο απλό. Το έκανε κόντρα (και) στην Αϊντχόβεν στην Τούμπα. Στη φάση του 3-1 πήρε τη μπάλα στη σέντρα από τον Ομάρ Ελ Καντουρί, έτρεξε μέχρι την αντίπαλη περιοχή και χωρίς να διστάσει δευτερόλεπτο εκτέλεσε τον Μβογκό.

Κι ας επιστρέψουμε στα φάουλ για χάρη του Αντρέ Βιεϊρίνια. Γιατί κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και δεν επηρεάζονται από την απουσία. Ο Leader είναι και πάλι εδώ όσο καλείται να στήνει τη μπάλα έξω από την περιοχή στο 65’ τόσο θα σκοράρει με απευθείας εκτελέσεις. Αυτή τη φορά, «θύμα» ήταν η Λαμία. Έτσι, έπειτα από μόλις δύο παιχνίδια διεκδικεί τον πρώτο του ατομικό τίτλο.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...