Ψηφίστε το nak Play of the Month Ιουλίου

Μία ασίστ, μία buzzer beater επέμβαση κι ένα βραζιλιάνικο τακουνάκι. Η μάχη για το nak Play of the Month Ιουλίου ξεκινάει στο paokfc.gr.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Ιουλίου

Ο Δημήτρης Λημνιός κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν αυτός που σέρβιρε την ασίστ στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο The Future πήρε τη μπάλα από τον Ροντρίγκο , με το ανοιχτό κοντρόλ του και την ταχύτητά του ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε ιδανικά στον συμπαίκτη του για να σκοράρει.

Στο ίδιο παιχνίδι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε μία από τις επεμβάσεις της χρονιάς. Ο Ναμπί βγήκε απέναντί του σε θέση τετ α τετ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά ο The Goldkeeper είχε την απάντησε και σταμάτησε την εξ επαφής προσπάθειά του.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει κι ο Χοσέ Μαουρίσιο . Ο The Playmaker στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, πάτησε τη μπάλα, κέρδισε χρόνο, έκανε μία εντυπωσιακή και πανέξυπνη πάσα στον Ροντρίγκο , αυτός έβγαλε τη σέντρα στον Μιχάι και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Ιούλιο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το nak Play of the Month Ιουλίου

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...