Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-AFC Ajax

Το παρασκήνιο της αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ στο γήπεδο της Τούμπας για τον 3ο προκριματικο γύρο του UEFA Champions League από την παρακάμερα του PAOK TV.
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-AFC Ajax

Το γήπεδο της Τούμπας γέμισε ασφυκτικά, η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική, με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να δίνουν τα πάντα στις εξέδρες και την ομάδα να παλεύει μέχρι τελικής πτώσεως κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άγιαξ.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, αντάξιο του επιπέδου των δύο ομάδων και κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε μία δικαιολογημένη πικρία, αλλά και πολλές ελπίδες και αισιοδοξία για τη ρεβάνς στο Άμστερνταμ.

Η παρακάμερα του PAOK TV ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα δεν έδειξε ο τηλεοπτικός φακός. Το κλίμα έξω από την Τούμπα πριν το παιχνίδι, η υποδοχή της ομάδας από τον Ιβάν Σαββίδη, το ζέσταμα, η έναρξη και οι αντιδράσεις παικτών, πάγκου και φιλάθλων κατά τη διάρκεια της μεγάλης αναμέτρησης.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

 

 

Διαβάστε ακόμη...