Αδιανόητο ρατσιστικό παραλήρημα!

Οργή και αηδία από προκαλεί άρθρο με ρατσιστικό περιεχόμενο από «έγκριτο» ερυρθρόλευκο δημοσιογράφο.
Αδιανόητο ρατσιστικό παραλήρημα!

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Γαβαθιώτη που αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». Διαβάστε λοιπόν το ρατσιστικό παραλήρημα κατά του Λέο Μάτος, το οποίο χωρίς ίχνος ντροπής δημοσιεύτηκε:

«Τι είναι ο Μάτος δηλαδή, κανένας ευγενής της αυτοκρατορικής Αυλής του Μεσαίωνα; Της εποχής που ανακαλύφθηκε το λεγόμενο «σαβουάρ βιβρ»; Ή κανένας... Ιππότης της Στρογγυλής Τραπέζης; Ένας ιθαγενής μικρής πόλης της Βραζιλίας είναι. Και όποιος ζητάει από τύπους σαν τον Μάτος να δείξουν ανθρωπιά, αβρότητα, συναδελφοσύνη, αλτρουισμό, είναι σαν να ζητάει από περιφερόμενο στα χωριά αρκουδιάρη γύφτο, να του παίξει κομμάτι του Σοπέν στο πιάνο...».

Πού είναι άραγε ο ευαίσθητος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για να παρέμβει και να καλέσει σε απολογία τον συντάκτη του άρθρου; Πού είναι ο ευαίσθητος υφυπουργός αθλητισμού για να μας μιλήσει για τους ηθικούς αυτουργούς της βίας που μαστίζει τα Ελληνικά γήπεδα;

Αναμένουμε με αγωνία την άμεση παρέμβαση και των δύο και την απερίφραστη καταδίκη και τιμωρία για το κατάπτυστο αυτό δημοσίευμα, το οποίο το μόνο που πετυχαίνει είναι να προκαλεί την οργή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, αλλά και να αποδεικνύει ακόμη μια φορά το πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο στην κόκκινη μερίδα του τύπου.

Βεβαίως περιμένουμε και την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που καλείται να προστατεύσει τον ποδοσφαιριστή που τιμάει τα χρώματα του συλλόγου μας.

Διαβάστε ακόμη...