Fans’ Man of the Match ο Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.
Fans’ Man of the Match ο Άκπομ

Όλοι περίμεναν μία σκληρή και αμφίρροπη αναμέτρηση και δικαιώθηκαν. Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας, αλλά ο Δικέφαλος ανταποκρίθηκε και πέτυχε μία σπουδαία νίκη με 3-0.

Κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ο Τσούμπα Άκπομ . Ο AK47 μπορεί να μην βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αλλά έκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έτρεξε, πάλεψε, πίεσε, απείλησε την αντίπαλη άμυνα και ήταν αυτός που κέρδισε και τα δύο πέναλτι του Δικεφάλου στο παιχνίδι.

Ο Άγγλος φορ αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης με ποσοστό 54,91%.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Σέρζιο Ολιβέιρα που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μαουρίσιο μετά τον τραυματισμό του και ανταποκρίθηκε άψογα στα καθήκοντά του, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , που παρά το γεγονός ότι δεν ήταν όσο δραστήριος μας είχε συνηθίσει στα προηγούμενα παιχνίδια, είχε την ουσία, με ένα γκολ και μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...