"Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο"

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Γιώργος Μήτσας, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ στη συνέχεια του πρωταθλήματος...
"Στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο"

Αναλυτικά τα όσα μάς είπε:

"Πρώτα από όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τίτλους για τον ΠΑΟΚ σε όλα τα σπορ! Ήρθα στην ομάδα πριν λίγες μέρες αν και είχε υπάρξει ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ και παλιότερα, πριν η ομάδα παίξει στους ομίλους του Champions League, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ένα ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από την τότε διοίκηση. Επειδή όμως εκείνο το διάστημα δούλευα σε ομάδα, δεν επήρθε συμφωνία. Φέτος δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Κώστα τον Βαρδαλή, μετά το τέλος της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον κ. Καπουσούζη και συμφωνήσαμε να αναλάβω την ομάδα" 

Για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα μάς δήλωσε: "Επειδή είναι περίοδος γιορτών και πολλές παίκτριες λείπουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και κάποιες δουλεύουν λόγω των ημερών περισσότερες ώρες καθημερινά σε διάφορες επιχειρήσεις, αναγκαστικά οι προπονήσεις δε γίνονται όπως πρέπει. Μετά τις 2/1 θα επιστρέψουν όλες στο γήπεδο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το εντός έδρας ματς με τη Γλυφάδα που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 7/1"

Ο κόσμος συνήθισε την ομάδα πρωταθλήτρια. Τι γίνεται φέτος; "'Εχουν δυναμώσει κάποιες ομάδες από πέρσι ακόμα, περάσαμε μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά από εδώ και στο εξής θα αποδείξουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί και στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε και πάλι τον τίτλο"   

Διαβάστε ακόμη...