Ντόρτι για τις γυναίκες στο ντέρμπι!

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε στην Τριανδρία τις Ελπίδες Καρδίτσας με 4-1...
Ντόρτι για τις γυναίκες στο ντέρμπι!

Η αμφισβήτηση των πρωτείων αρχίζει να φέρνει θετικά αποτελέσματα στη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ MORRIS. Οι Νταμπλούχες Ελλάδας συνέτριψαν με 4-1 τις φιλόδοξες Ελπίδες Καρδίτσας στην Τριανδρία και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αναφορικά με την υπόθεση τίτλος στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια η Γέλενα Ντιμιτρίγεβιτς, η οποία σημείωσε χατ τρικ. Υπό το βλέμμα 500 και πλέον φιλάθλων, ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα και η υπεροχή του αυτή καρποφόρησε στο 29', όταν από σέντρα της Παντελιάδου η Ντιμιτρίγεβιτς με προβολή έκανε το 1-0.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να ελέγχει το ματς και να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή της Μάρκου στο 60', αλλά η Παντελιάδου έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από την καρδιτσιώτικη εστία άουτ. Στο 72' από ασίστ της Μάρκου, η Ντιμιτρίγεβιτς από κοντά πέτυχε το 2-0.

Έξι λεπτά αργότερα, η Μάρκου τροφοδότησε την Παντελιάδου, η οποία σημείωσε το 3-0, με την Γκατζογιάννη να μειώνει σε 3-1 στο 80'. Στο 84' η Ντιμιτρίγεβιτς με το τρίτο προσωπικό της τέρμα έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων, διαμορφώνοντας το 4-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Πλέον, μετά και το πέρας της 7ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 2η θέση με 16 βαθμούς, συγκατοικώντας με την ομάδα της Καρδίτσας.

Ακολουθεί η διακοπή λόγω των εορτών και το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 7 Ιανουαρίου 2018 με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Γλυφάδα.

Η σύνθεση της ομάδας μας: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Πατερνά, Παλαμά, Μάρκου (88' Αδαμάκη), Βαρδαλή (87' Γιάννου Δ.), Γιάννου Ε. (45+1 Στράντζαλη), Παντελιάδου (85' Νεφρού), Ντιμιτρίγεβιτς, Κακαμπούκη

Διαβάστε ακόμη...