Φιλική νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει...

Στο τελευταίο του φιλικό πριν τις επίσημες ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα, την κυπριακή Ανόρθωση με 2-0... 
Φιλική νίκη χωρίς να εντυπωσιάσει...

Μπροστά σε λίγους θεατές (ήμασταν δεν ήμασταν 3.000) ο Στανόγεβιτς παρέταξε στο αρχικό 4-3-3 τους Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ, Πέλκα, Κάμπος, Πρίγιοβιτς και Μακ.

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα αναγνωριστικό ξεκίνημα, ανέβασε σταδιακά ρυθμό και μετά το 7ο λεπτό, άρχισε να βγάζει φάσεις παίζοντας κυρίως από τα δεξιά με τους Μάτος – Κάμπος.

Έτσι στο 10ο λεπτό ο Κάμπος με εξαιρετικής ομορφιάς μακρινό και ευθύβολο σουτ, άνοιξε το σκορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αρούς που έπεσε μάταια στη δεξιά του γωνία!

Έξι λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Μάτος, ο Πρίγιοβιτς με τη βοήθεια αμυντικού (Μπανταλόφσκι) έγραψε το 2-0, σκορ που δεν άλλαξε ως το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου για το πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο 33', όταν ο Πέλκας από μακρινή απόσταση προσπάθησε να κρεμάσει τον Αρούς, με το σουτ του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι με τον τερματοφύλακα της κυπριακής ομάδας εξουδετερωμένο!

Ο ΠΑΟΚ στο 45λεπτο αυτό δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Ανόρθωση, οι τελικές προσπάθειες της οποίας δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Ρέι.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, στο 50ό λεπτό, ο Λεβέκ στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Καμαρά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μας και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Ρέι. Στο 5λεπτο που ακολούθησε ο Λεβέκ και ο Μακ έχασαν δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια σε αρκετές περιπτώσεις να παίζουν κάτι παραπάνω από σκληρά, άνευ λόγου και αιτίας. 

Συμπερασματικά ο Δικέφαλος είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του, όμως είναι ξεκάθαρο πως τα πόδοα των παικτών είναι ακόμη βαριά και η ομάδα θέλει δουλειά για να φτάσει εκεί που πιστεύουμε πως μπορεί...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (72' Μπίσεβαρ), Πέλκας (61' Τσίμιροτ), Κάμπος (72' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς, Μακ (72' Ουάρντα). 

Ανόρθωση: Αρούς, Πράνιτς (57' Κβέσιτς), Αρτιματάς (71' Αρτιματάς), Σίλντενφελντ, Μπανταλόφσκι, Ζοάο, Σειχού, Ράγιος, Παλάνκα (57' Ματθαίου), Καρλίτος (71' Άλβες), Καμαρά (83' Οικονομίδης).

.......................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

2 λεπτά οι καθυστερήσεις  90ό λεπτό: Κίτρινη στον Ζοάο για σκληρό μαρκάρισμα στον Κάνιας! Η Ανόρθωση σε πολλές φάσεις προκάλεσε! 84ο λεπτό: Εκπληκτική μπαλιά του Μπίσεσβαρ, σουτ στην κίνηση ο Πρίγιοβιτς, σε κόρνερ ο Αρούς78ο λεπτό: Κίτρινη στον Σίλντενφελντ για διαμαρτυρία, σε καθαρό φάουλ που έγινε πάνω στον Μπίσεσβαρ! Ότι και να πεις για κάποιους είναι λίγο!
72ο λεπτό: Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ουάρντα στις θέσεις των Σάκχοφ, Κάμπος, Μακ69ο λεπτό: Γύρισμα του Μακ, δεν προλαβαίνει ο Τσίμιροτ68ο λεπτό: Το σουτ του Τσίμιροτ έξω από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ65ο λεπτό: Σουτ του Καμαρά άουτ61ο λεπτό: Τσίμιροτ στη θέση του Πέλκα59ο λεπτό: Τετ α τετ ο Μακ, απέκρουσε ο Αρούς54ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Λεβέκ, που μετά από γύρισμα του Πέλκα, πλάσαρε άουτ50ό λεπτό: Ο Λεβέκ στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Καμαρά, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μας και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Ρέι Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγή ο ΠΑΟΚΗμίχρονο στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 2-0, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο43o λεπτό: Ο Πέλκας πιεζόμενος από πλάγια θέση σούταρε άουτ36ο λεπτό: Σουτ του Μακ μετά από σέντρα του Κάμπος στο 2ο δοκάρι, απέκρουσε ο Αρούς

34ο λεπτό: Σουτ του Παλάνκα, άουτ

33ο λεπτό: Δοκάρι ο Πέλκας, που πήγε να κρεμάσει τον Αρούς από μακριά

30ό λεπτό: Ο Καμαρά από καλή θέση πλάσαρε άουτ

29ο λεπτό: Κίτρινη στον Καρλίτος (μπορούσε και κόκκινη) για μαρκάρισμα στον Μάτος

27ο λεπτό: Σκληρό μαρκάρισμα του Μάτος στον Καρλίτος, παρατηρήσεις ο Τζήλος

22ο λεπτό: Δυνατό μαρκάρισμα σε Μάτος και Κάνιας στην ίδια φάση, δε βγάζει κάποια κάρτα ο Τζήλος

20ό λεπτό: Ο ΠΑΟΚ μετά το 5λεπτο είναι κυρίαρχος στο γήπεδο, δεν απειλείται και απειλεί συχνά πυκνά παίζοντας από τις πτέρυγες κυρίως

16ο λεπτό: Μετά από σέντρα του Μάτος ο Πρίγιοβιτς με τη βοήθεια αμυντικού (Μπανταλόφσκι) κάνει το 2-0

10ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κάμπος με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή

2ο λεπτό: Ωραία ανάπτυξη ο ΠΑΟΚ, με τον Πέλκα να επιχειρεί το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα άουτ

20:30 Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ανόρθωση στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (72' Μπίσεβαρ), Πέλκας (61' Τσίμιροτ), Κάμπος (72' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς, Μακ (72' Ουάρντα). Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Ουάρντα.

Ανόρθωση: Αρούς, Πράνιτς (57' Κβέσιτς), Αρτιματάς (71' Αρτιματάς), Σίλντενφελντ, Μπανταλόφσκι, Ζοάο, Σειχού, Ράγιος, Παλάνκα (57' Ματθαίου), Καρλίτος (71' Άλβες), Καμαρά (83' Οικονομίδης). Αναπληρωματικοί: Κβέσιτς, Οικονομίδης, Ματθαίου, Άλβες, Μακάροφ, Κυριάκου, Χατζηπασχάλης, Ιωάννου, Κορέα, Φερέιρα, Πίλσας, Παπαδόπουλος, Δημητρίου.

............................................

Το pre-game της αναμέτρησης..

Η αρχική 11αδα του ΠΑΟΚ όπως την παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα περιμένει στα αποδυτήρια τους παίχτες του ΠΑΟΚ ώστε να κάνει και αυτή το..ντεμπούτο της :

Έτοιμη και η Τούμπα για το αποψινό φιλικό:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθύμισε πως σήμερα είναι η επιστροφή του Ρόμπερτ Μάκ στην Τούμπα.. δείτε την ανάρτηση της στα social media:

 

 

Διαβάστε ακόμη...