Πολιτικοί, πολιτικάντηδες λαϊκιστές, γυρολόγοι, ψηφολιγούρηδες...

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι ξαφνικά σας έπιασε μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα Ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και δη με την ένδοξη ομάδα του Π.Α.Ο.Κ..
Πολιτικοί, πολιτικάντηδες λαϊκιστές, γυρολόγοι, ψηφολιγούρηδες...

Ακούμε καθημερινά διάφορα για πέτσινα,δερμάτινα,σατέν και βελούδινα γκολ, κύπελλα,πρωταθλήματα.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, θέλουμε να σταματήσετε να ασχολείστε με τον Π.Α.Ο.Κ., και να κοιτάξετε την πολιτική και την δουλειά σας .

Απευθυνόμαστε σε όλους τους απανταχού εθνοσωτήρες ανεξαρτήτου χρώματος και ειδικά σε κάποιους πού χρόνια τώρα κυβέρνησαν τον τόπο.

Ε!!!! Βέβαια!!!! ''Αφού καταφέρατε να συμμαζέψετε τον τόπο,καιρός ειναι τώρα να βάλετε και σε τάξη το Ελληνικό ποδόσφαιρο''.

Ουστ ρε ξετσίπωτοι,χρόνια ολόκληρα είστε σκλάβοι της κόκκινης παράγκας.

Τελευταία ακούμε πολλά περί χρεών κτλ. Φίλτατοι Κούληδες, Αλέξηδες,και οι υπολοιποι γνωστοι και μη εξαιρετέοι,οφειλουμε να αναφερουμε οτι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Μπροστά σε αυτά πού χρωστάνε τα κόμματά σας, τα υποτιθέμενα χρέη τού Προέδρου (απο πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις φιλικές προς εσάς διοικήσεις) είναι λεπτομέρεια.

Λοιπόν για να τελειώνουμε, κόφτε το με τον Π.Α.Ο.Κ., δεν θα ανεχτούμε ούτε κουβέντα πλέον κοιτάξτε να συμμαζεψετε τα μαγαζιά σάς και αφήστε μας ήσυχους.

Με πέτσινους χαιρετισμούς οί οπαδοί τού κυπελλούχου Ελλάδος από το μακρινό Düsseldorf Club P.A.O.K. Invaders.

Υγ1 Ένα να ξέρετε και να βάλτε καλά στο μυαλό σάς οί παππούδες μας ήρθαν περπατώντας από τον Πόντο και την Μικρά Ασία, ίδρυσαν αυτό το δοξασμένο σωματείο και μάς το άφησαν παρακαταθήκη , για αυτόν, και μονό για αυτόν τον λόγο δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν τυχάρπαστο πολιτικάντη να μάς λοιδορεί και να μάς χλευάζει.

Διαβάστε ακόμη...