Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου ...

Τέσσερα δυνατά παιχνίδια, τέσσερις σκληρές μάχες. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου. Το paokfc.gr σας καλεί να επιλέξετε τον MVP Μάρτιο.
Ψηφίστε τον MVP Μαρτίου ...

Ο πρώτος υποψήφιος έρχεται από τα μετόπισθεν. Ο λόγος για τον Φερνάντο Βαρέλα . Ο σέντερ μπακ από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Πάντα πρώτος στην μπάλα, δυνατός με σωστές τοποθετήσεις και έξυπνες κινήσεις, έχει ανταποκριθεί είτε με δύο είτε με τρεις στο κέντρο της άμυνας, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του.

Επόμενος «μονομάχος», ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός μέσος αγωνίστηκε όπως και οι άλλοι δύο παίκτες και στα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας και ήταν εκ των κορυφαίων. Με προσφορά σε κάθε γραμμή, πολύ τρέξιμο, κρίσιμες επεμβάσεις, σημαντική συμβολή στο επιθετικό κομμάτι και highlight το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο Σάκχοφ ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του και αποτελεί ένα από τα σημαντικά γρανάζια της μηχανής του Δικεφάλου.

Τελευταίος διεκδικητής ο Γκόικο Τσίμιροτ . Ο… εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του και ξεχώρισε. Αγωνίστηκε τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως ενδιάμεσος και ήταν αυτός που συνέδεσε τις γραμμές του Δικεφάλου. Αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα του Βόσνιου μέσου για κάποιον ατομικό τίτλο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Μάρτιο.

Ψηφίστε τον MVP ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...