Paokmania προς παίχτες

To Paokmania στέλνει το δικό του μήνυμα για τη διπλή μάχη στην Παπαναστασίου.
Paokmania προς παίχτες
To Paokmania στέλνει το δικό του μήνυμα για τη διπλή μάχη στην Παπαναστασίου.

Σε αυτήν την πόλη υπάρχει μόνο μια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ. Συνεχίστε την ένδοξη ιστορία μας με 2 νίκες μέσα στο σπίτι τους για όλους εμάς που είμαστε πάντα δίπλα σας. (Thanasisp04)

Μπείτε μέσα και παίξτε σαν ΠΑΟΚ . Εσείς είστε η μεγάλη ομάδα, ο αντίπαλος είναι μια ομάδα χαμηλού βεληνεκούς. Στο χέρι σας είναι να κάνετε δύο διπλά και να συνεχίσουμε το ταξίδι προς την ολοκλήρωση των στόχων μας... (teacher)

Το διπλό μέσα στο σκουλήκι δεν είναι μόνο 3 βαθμούς για μας. Κερδίστε πανηγυρίστε και βυθίστε τους μέσα στην τρύπα τους. Κερδίστε για εσάς. Νιώστε την απόλυτη ηδονή που κάθε οπαδός της ομάδας θα ήθελε να νιώσει. Κάντε το όπως ο Τουρσουνίδης και ο Μίετσελ. Δεν θέλει κόπο....Τρόπο και πάθος θέλει. Πανηγυρίστε τα γκολ μπροστά στην κερκίδα τους. Κάντε τους να αδειάσουν το γήπεδο από το ημίχρονο!!!! (Vaggt)

Παίξτε τα ματσάκια χωρίς άγχος και  πάμε για…2 στα 2  Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εμείς ΠΑΟΚ θα είμαστε! (Zorro4)

Άλλο ένα παιχνίδι όπως όλα τ' άλλα … Είστε καλύτεροι και το μόνο που μένει είναι να το αποδείξετε εμπράκτως … 2 στα 2 και πάμε παρακάτω. (stallion)

Ο λαός του ΠΑΟΚ έχει κάνει αυτό το σύλλογο μεγάλο επειδή έχει ένα χαρακτηριστικό. Δεν φοβήθηκε ποτέ κανέναν. Εσείς φέτος αν και μας έχετε φέρει μεγάλη χαρά με τις εμφανίσεις σας, στα ντέρμπι με τους τρεις της Αθήνας παίξατε φοβισμένα. Ήρθε η ώρα να δείξετε ότι έχετε … μαγκιά και να καθαρίσετε τον εχθρό της πόλης μέσα στο σπίτι του δύο φορές. Αυτό θα είναι και το μήνυμα προς τον αιώνιο εχθρό μας γαύρο που τον περιμένουμε στην Τούμπα. Αυτές οι νίκες είναι που θα σας κάνουν ξεχωριστούς. (aparadektos)

Η αλαζονεία είναι ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα του ανθρώπου. Εσείς κληθήκατε να αποδώσετε δικαιοσύνη σ’ αυτή την πόλη και να αναγκάσετε τους αντιπάλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Διαλύστε την ομαδούλα που θα βρείτε μπροστά σας την Κυριακή και κάντε τους να παρακαλάνε για fair play από το ημίχρονο. (Yiankos)

Πατήστε τους Γκεμπελιστές της Παπαναστασίου που ο μόνος σκοπός τους σαν ομάδα είναι να χτυπήσουν πισώπλατα τον ΠΑΟΚ. Παίξτε επιτέλους επιθετικά σε ένα ντέρμπι. (MHXANIKOS)

Παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας, του μεγάλου συλλόγου που λέγεται ΠΑΟΚ, που έχει μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα: «Εμείς σαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ζούμε στο εξωτερικό σας στηρίζαμε, σας στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να σας στηρίζουμε όσο χρειαστεί. Αρκεί να μπείτε μέσα και να τα δώσετε όλα . Να παίξετε με πάθος λαχτάρα και θέληση γιατί στόχος μας είναι πάντα η νίκη…»

(Blackeagle4 )

Κάποιοι τους βάφτισαν εχθρούς μας χωρις να καταλάβουμε το γιατί... Στείλτε τους στο τόπο καταγωγή τους: Πίσω στο χώμα. Γιατί είναι σιχαμένα, τρισάθλια σκουλίκια

(alter4)

Δείξτε ποιοι πραγματικά είστε! Με το πρώτο σφύριγμα  πάρτε τους φαλάγγι να σβηστεί και η παραμικρή ελπίδα, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι για τα αφεντικά αυτής της πόλης !!!!και ο καιρός είναι κοντά που τα αεροπλανάκια  θα ξαναπετάξουν!!!!! Ζλαταν κλείστους το σπίτι!!!!

(upobrixios ή αλλιώς paok4a)

Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να ματώνετε για την νίκη. Αυτό το ματς είναι ξεχωριστό για τους οπαδούς που σας στηρίζουν. Πάρτε το διπλό. Είστε καλύτεροι. Εμείς μαζί για μια ζωή αϊτέ δικέφαλε

(shrek)

Διαβάστε ακόμη...