Ουρές στην Τούμπα για το Open House!

Η Τούμπα άνοιξε σήμερα (20/11) τις πόρτες της, στα πλαίσια του Open House και όπως μπορείτε να δείτε στις photos o κόσμος περιμένει τη σειρά του για να δει το σπίτι του!
Ουρές στην Τούμπα για το Open House!

Σήμερα λοιπόν, το κοινό θα μπορεί να επισκεφτεί την Τούμπα, να ξεναγηθεί στους χώρους της ιστορικής έδρας του ΠΑΟΚ, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Μηνά Τρεμπέλα και να ενημερωθεί για την αρχιτεκτονική του γηπέδου και των εσωτερικών χώρων του, οι οποίοι ανακαινίστηκαν από το γραφείο «Nomen architects».

Οι επισκέπτες θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ξεναγηθούν εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και στους υπόλοιπους ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Τους επισκέπτες ξεναγούν ειδικά εκπαιδευμένοι εθελοντές, οι οποίοι καταγράφουν τους επισκέπτες, τηρώντας με τον τρόπο αυτόν σειρά προτεραιότητας και στοιχεία των επισκεπτών για λόγους ασφαλείας και ακολούθως οδηγούν το κοινό ανά γκρουπ στους επισκέψιμους χώρους του κτιρίου.

Το ωράριο των επισκέψεων στο γήπεδο της Τούμπας είναι την Κυριακή 20.11 από τις 11.00 το πρωί ως τις 16.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και δεν γίνονται κρατήσεις.

Διαβάστε ακόμη...