Ο αξέχαστος ...Ψυχομάνης!

Το τελευταίο 24ωρο, ένα από τα ονόματα που "παίζει" για τη θέση του αρχιδιαιτητή, είναι και αυτό του Ψυχομάνη...
Ο αξέχαστος ...Ψυχομάνης!

Πρόκειται για τον γνωστό ρέφερι της δεκαετίας του '90, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένες διαιτητικές σφαγές του Δικεφάλου, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας!

Ο Ψυχομάνης κατά τη διάρκεια της καριέρας του σφύριξε τον ΠΑΟΚ 12 φορές σε αγώνες πρωταθλήματος κατά το διάστημα 1994-2000 και σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται η αναφορά μας στο ματς που ακολουθεί... 

Ήταν 27/11/1996 όταν ο ΠΑΟΚ για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας υποδέχτηκε τον γάβρο στην Τούμπα, με τον Ψυχομάνη και ενώ το σκορ είναι στο 1-0 υπέρ μας, να αποβάλλει στο 28' τον Βρύζα με 2η κίτρινη κάρτα, επειδή συνέχισε μια φάση στην οποία είχε υποδειχτεί χέρι... Ο Βρύζας εξήγησε ότι μέσα στο παινδαιμόνιο δεν άκουσε το σφύριγμα, όμως ο Ψυχομάνης είχε άλλη άποψη!

Τον έστειλε στα αποδυτήρια με περισσή ευκολία, δίνοντας την ευκαιρία στον ανύπαρκτο γάβρο, να πάρει το ματς με 1-2.

Ο Ψυχομάνης  υπήρξε αρχιδιαιτητής την περίοδο 2006-2009, όμως απομακρύνθηκε από το πόστο του κακήν κακώς, λόγω των πολλών κακών διαιτησιών που παρατηρήθηκαν εκείνο το διάστημα. Εντύπωση προκάλεσαν και οι σημερινές δηλώσεις του Ηλία Καραμάνη, του ανθρώπου που διέλυσε τον ΠΑΟΚ στο αλήστου μνήμης παιχνίδι με τον βάζελο στο ΟΑΚΑ, επί εποχής Βουλινού, όπου αποδεκάτισε την ομάδα μας, ωθώντας τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ να την πάρει και να φύγει από το γήπεδο!

Αυτός ο άνθρωπος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ψυχομάνη... Τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο καθένας μόνος του!   

Διαβάστε ακόμη...