Το παρακράτος ζει και βασιλεύει...

Απίστευτα πράγματα βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτει 2016!!!
Το παρακράτος ζει και βασιλεύει...

Μετά τον πρόσφατο εκφοβισμό του Γιάννη Τσαχειλίδη, ήρθε σήμερα ένα δεύτερο χτύπημα να ταράξει τα νερά του ποδοσφαίρου μας!

Αναφερόμαστε στον εμπρησμό του εξοχικού του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, από ... αγνώστους, οι οποίοι για λόγους που έχουν να κάνουν με την πρόσφατη απόφαση του πρώην διαιτητή να ανακαλέσει την απόφασή του και να συμμετέχει στην επιτροπή εξομάλυνσης, "ενοχλήθηκαν" και προέβησαν στη συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια.

Η πολιτεία οφείλει να βρει ποιοι είναι αυτοί που έχουν έννομο συμφέρον να προβούν σε τέτοια ενέργεια και να τους τελειώσει μια για πάντα!   

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το θέμα σημειώνοντας: «Είναι σοκαριστικό πως το οργανωμένο έγκλημα του ποδοσφαίρου όχι μόνο παραμένει στο χώρο, αλλά προβαίνει και σε επικίνδυνες για ανθρώπινες ζωές ενέργειες. Πότε επιτέλους οι δυνάμεις της νομιμότητας θα επιλέξουν την μετωπική μαζί τους; πόσο θα ανέχονται να άγονται από τον υπόκοσμο η Ελληνική Κυβέρνηση και η FIFA; Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία, μόνο ένα ισχυρό μέτωπο αντεπίθεσης από όλους μας, μέχρι την πλήρη αποχώρηση και του τελευταίου εγκληματία»

Διαβάστε ακόμη...