Σαν να μην τρέχει τίποτε ...

Και ξαφνικά ... Μήτσιος! Ο άνθρωπος που έβαλε -σε σημαντικό βαθμό- το χέρι του ώστε ο ΠΑΟΚ να μπει με -3 στο φετινό πρωτάθλημα ξανά είδε το όνομά του στους σημερινούς (22/9) ορισμούς της ΚΕΔ...
Σαν να μην τρέχει τίποτε ...

Έστω και σαν 4ος αυτή τη φορά (πρώτος πιθανότατα σε μια από τις επόμενες), ξαναμπαίνει δειλά δειλά στη ζωή μας! Ο άνθρωπος που δεν είδε (;) στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον γάβρο στην Τούμπα το πέναλτι μαρς του Καπίνο στον Μακ, σε φάση που έγινε μπροστά του, ο άνθρωπος που απέβαλε τον Κάτσε σε παιχνίδι στη Μυτιλήνη με την Καλλονή αρνούμενος να δώσει πασιφανές φάουλ και στη συνέχεια έδειξε την κόκκινη στον Κάτσε, ο άνθρωπος που κάθε φορά που παίζει την ομάδα μας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αδικήσει τον ΠΑΟΚ, ορίστηκε στο ματς της Λεβαδειάς ανάμεσα στον τοπικό Λεβαδειακό και στην Κέρκυρα!!!

Το σύστημα συνεχίζει να στηρίζει ανθρώπους που έχουν συντελέσει να επικρατεί αυτό το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όπως αρχίζει να γίνεται αντιληπτό, βήμα βήμα θα βλέπουμε και άλλα "αστέρια" του χώρου να παίρνουν και πάλι τη σφυρίχτρα και να κάνουν τα γήπεδα ροντέο!

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη δυναμική αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία δεν πρέπει να αρκεστεί σε ένα απλό "ανεπιθύμητος" γιατί σύντομα θα τον βρούμε και πάλι μπροστά μας με τις ευλογίες της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, για όσο βέβαια αυτές υπάρχουν με τη σημερινή τους μορφή!!! 

Διαβάστε ακόμη...