Fans’ Man of the Match o Γλύκος

Ο Παναγιώτης Γλύκος αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr ως ο Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Φιορεντίνα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Fans’ Man of the Match o Γλύκος

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Φιορεντίνα στο γήπεδο της Τούμπας σ' ένα ματς τακτικής και δύναμης δίχως πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ένα ματς που τελείωσε χωρίς γκολ κι ένας από τους βασικούς λόγους που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν η απόδοση του Παναγιώτη Γλύκου .

Ο διεθνής τερματοφύλακας με την χαρακτηριστική ηρεμία στο παιχνίδι του αντέδρασε υποδειγματικά όσες φορές χρειάστηκε, πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικές επεμβάσεις απέναντι στον Μπαμπάκαρ, ενώ καθοδήγησε σωστά την αμυντική γραμμή. Η εμφάνισή του, μάλιστα, έπεισε την UEFA να τον χρίσει ως έναν από τους υποψήφιους για το βραβείο του παίκτη της εβδομάδας στο Europa League.

Στη δική μας ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match ο Γλύκος συγκέντρωσε το 45,07% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου του αγώνα από τους φίλους του Δικεφάλου.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν εξαιρετικός απέναντι στην ποιοτική επιθετική γραμμή των Βιόλα τόσο στην τετράδα όσο και στην τριάδα στην άμυνα.

Τρίτος έμεινε ο Χοσέ Κάνιας που έκανε πολύ αθόρυβη δουλειά στο χώρο του κέντρου και να συμβάλει στο clean sheet της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...