"Τους σεβόμαστε αλλά θέλουμε τη νίκη"

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε ενόψει του αυριανού (15/9) ματς με την Φιορεντίνα, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League...
"Τους σεβόμαστε αλλά θέλουμε τη νίκη"

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει καλύτερα αποτελέσματα με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες μακριά από την Τούμπα: "Θυμάμαι ότι είναι ακριβώς έτσι, τώρα γιατί συνέβη αυτό στο παρελθόν δεν το γνωρίζω. Σίγουρα υπήρχαν και υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από τον κόσμο και οι παίκτες είμαι σίγουρος 100% ότι δώσανε τα πάντα για μια μεγάλη νίκη. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν ομάδες που παίζουν πιο άνετα και πιο καλά χωρίς τόση πίεση εκτός έδρας. Μπορεί ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν να ήταν έτσι"

Ακολούθησαν δύο ερωτήσεις από Ιταλό δημοσιογράφο...

Ποια είναι η άποψή του για τη Φιορεντίνα και αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι δυνατότερη ομάδα από τους Ιταλούς: "Όσον αφορά τη Φιορεντίνα, έχω πολύ θετική άποψη για αυτή την ομάδα, πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια είναι μία από τις πρώτες ομάδες στο campionato, το οποίο γνωρίζουμε όλοι ότι είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει καλές μονάδες, έναν πολύ καλό προπονητή, με συμμετοχή τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει πως έχουμε πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μας"

Αν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τους καλύτερους δυνατούς παίκτες ή θα κάνει κάποιες αλλαγές: "Κάποιες αλλαγές αν θα γίνουν θα το δείτε αύριο. Μπορεί να γίνουν, μπορεί και να μη γίνουν.  Δεν μου αρέσει να μιλάω για την ενδεκάδα μου πριν το παιχνίδι και αυτό θα κάνω και σήμερα"

Που πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι (Μίνος): "Ο ΠΑΟΚ έχει άλλα έξι ευρωπαϊκά ματς μπροστά του, είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε στο τέλος μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Πάντα θέλεις την πρώτη θέση. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, παίζουμε με μια καλή ομάδα, τους σεβόμαστε, αλλά όπως κάθε φορά που παίζουμε στην Τούμπα, προετοιμάζω τους παίκτες μας για να πετύχουμε αυτό"

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ως τώρα 4 ευρωπαϊκά ματς και μόλις ένα για το πρωτάθλημα σχολίασε: "Είχαμε μόλις 5 παιχνίδια σχεδόν σε τρεις μήνες, από 20 Ιουνίου ξεκινήσαμε προετοιμασία. Όπως ξέρετε έχει καθυστερήσει το πρωτάθλημα της χώρας, αλλά πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη από πλευράς ρυθμού"

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει απουσίες λόγω τραυματισμών: "Δόξα τω Θεώ, έτσι είναι και να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο ιατρικό team και στο προπονητικό team. Φέραμε κάποιους που κατά την άποψή μου ασχολούνται πιο επαγγελματικά, γι' αυτό άλλωστε και τους φέραμε. Ζητάμε από τους παίκτες να είναι επαγγελματίες και να κάνουν μετά από τα παιχνίδια κάποια πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για την αποκατάσταση. Είναι το ξεκίνημα βέβαια, αλλά μέχρι τώρα είμαστε καλά και έτσι θα συνεχίσουμε όσον αφορά την υγεία." 

Σε ερώτηση με τι θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της φάσης των ομίλων: "Με την πρόκριση στην επόμενη φάση"

Διαβάστε ακόμη...