Βαρουξάκη ψήφισαν στην ΕΠΣ Χανίων!!!

Πράγματα και θαύματα έγιναν στη σημερινή συνέλευση (εκλογική) της ΕΠΣ Χανίων!
Βαρουξάκη ψήφισαν στην ΕΠΣ Χανίων!!!

Πριν δούμε τα σημερινά, αξίζει να σημειώσουμε πως το μείζον θέμα της συνέλευσης ήταν η μη αποδοχή της υποψηφιότητας του Βουρεξάκη να κατέβει στις εκλογές, λόγω του ότι είναι μέτοχος σε ΠΑΕ (Πλατανιάς).

Χτες μάλιστα πέντε ομάδες πήγαν στο διαιτητικό δικαστήριο κάνοντας προσφυγή εναντίον των σημερινών εκλογών. Έχασαν όμως την προσφυγή και οι εκλογές γίνονται κανονικά. Στον χώρο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία από νωρίς, ενώ στον Βαρουξακη (υποψήφιος) απαγορεύτηκε η είσοδος στο χώρο συνέλευσης, αφού δεν έχει δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής σε αυτήν. Ο Βαρουξάκης παραβρέθηκε με εκπρόσωπο (δικηγόρο) στη συνέλευση...

Ο Βουραξάκης από πλευράς του κατήγγειλε ότι δέχτηκε με συνεργάτες του φραστική επίθεση από μια ομάδα νεαρών, ενώ ο Βούρβαχης (επίσης υποψήφιος) δύο μέρες πριν κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές από πακιστανικο τηλέφωνο.

Η συνέλευση ξεκίνησε 20:45 αντί για τις 19:00 που ήταν προγραμματισμένη! Μόλις γίνουν γνωστά τα αποελέσματα θα ενημερώσουμε άμεσα...

13:35 Όπως ενημερωθήκαμε μόλις, τις εκλογές στην ΕΠΣ Χανίων της κέρδισε ο Στέλιος Βαρουξάκης (πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς), ο οποίος έβαλε υποψηφιότητα για πρώτη φορά, κέρδισε και δεν είναι προσκείμενος στο "μέτωπο" της αντιπολίτευσης της ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο νησί!!!

Να σημειωθεί ότι στην ψηφοφορία πήραν μέρος 44 σωματεία του Νομού...

Η αρχική photo είναι από το athlitiko.gr

 

Διαβάστε ακόμη...