"Σοβαρότητα και μεγάλη διάθεση"

Για το πρώτο φιλικό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας μίλησε στην ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο προπονητής των Νταμπλούχων Ελλάδας, Αλέξης Τασούλης.
"Σοβαρότητα και μεγάλη διάθεση"

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου δυστυχώς και θα πρέπει να τα κάνουμε όλα γρήγορα ενόψει των υποχρεώσεών μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σχετικά ευχαριστημένος απ' τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και τη μεγάλη διάθεση των κοριτσιών σε αυτό το πρώτο φιλικό, αλλά και σε όλη την προετοιμασία έως τώρα» τόνισε αρχικά ο Μακεδόνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Θα παίξουμε δύο ακόμα φιλικά, στις 18 και 20 του μηνός με την Κ15 του Άρη Λεμεσού. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών εξαιτίας της έντασης της προπόνησης, που κυρίως όμως οφείλεται στην προώθηση αρκετών κοριτσιών απ' τις ακαδημίες και στην προσαρμογή τους στην προπόνηση της πρώτης ομάδας.»

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε για τις «ασπρόμαυρες», ο Αλέξης Τασούλης, υπογράμμισε: «Στην ομάδα γίνεται μια ανανέωση. Έφυγαν τρεις έμπειρες παίκτριες και πλέον προσπαθούμε να εντάξουμε νέες αθλήτριες στην ομάδα. Οι αποχωρήσεις ήταν σημαντικές, αλλά οι μικρές που έρχονται από κάτω, από την ακαδημία μας, έχουν και το ταλέντο και τις δυνατότητες ώστε να καθιερωθούν.»

Διαβάστε ακόμη...