"Το πρόβλημά μου ήταν με ένα μόνο άτομο"

O Miguel Vitor μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebbok, μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, καταλογίζοντας ευθύνες στον Michel!
"Το πρόβλημά μου ήταν με ένα μόνο άτομο"

Αναλυτικά:

Το τελευταίο διάστημα, πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν για το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Αρνήθηκα σε όλες τις συνεντεύξεις να αναφερθώ σε αυτό. Την εποχή εκείνη δεν είχα μιλήσει με τον επικεφαλής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η σωστή στιγμή για να πω την αλήθεια και να προχωρήσω στην καινούρια μου ομάδα.

Πρώτον, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μου έχουν δώσει αυτά τα 3 υπέροχα χρόνια: Συμπαίκτες, προσωπικό και οπαδούς. Έφυγα χωρίς να έχουμε κατακτήσει τίτλο για αυτό το μεγάλο κλαμπ που το άξίζε.

Από την αρχή ήταν πρόθεσή μου να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Πάντα ένιωθα καλά στο κλαμπ, ήμουν επιλογή με όλους τους προπονητές και γι' αυτό με την οικογένειά μου ένιωσα τη Θεσσαλονίκη σαν  σπίτι μας. Δυστυχώς, πολλές φορές, το ποδόσφαιρο είναι ένα βρώμικος κόσμος, όπου υπάρχουν συμφέροντα τα οποία είναι πιο σημαντικά από τον παίκτη ή από το όσα έδωσε στην ομάδα.

Από τη στιγμή που ο κ. Michel Lubos μπήκε στο κλαμπ, συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελε να μείνω. Η διαδικασία της ανανέωσής μου "τραβούσε" και μου έλεγε συνέχεια ότι θα είχα μια πρόταση για την επόμενη εβδομάδα και ότι το θέμα θα επιλυθεί σύντομα. Πάντα η ίδια συζήτηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, συνέχισα να είμαι ο Miguel Vitor στα παιχνίδια πάντα πολεμώντας  για την ομάδα. Ο προπονητής μου έλεγε ότι θα τα βρω με την ομάδα και θα έρθουμε σε συμφωνία μιας και ο ίδιος  είχε ήδη εκφράσει την επιθυμία αυτή.

Στο τελευταίο παιχνίδι την ώρα που αποχωρώντας βρισκόνουν στη μεικτή ζώνη της Τούμπας, ο κύριος Μichel με ρώτησε αν είχα ήδη υπογράψει με  άλλο ένα κλαμπ. Του είπα όχι και ότι θα αποφάσιζα για το μέλλον μου μετά το play οffs. Του είπα ότι θα δοθεί προτεραιότητα στον ΠΑΟΚ. Μου είπε  ότι βασιζόταν σε μένα και ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα στείλει μια πρόταση για τον μάνατζερ μου, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.

Την παραμονή της παρουσίασης του προπονητή, έστειλε ένα μήνυμα στον ατζέντη μου με την πρόταση. Είπε ότι ήταν ότι πιο καλό το σωματείο θα μπορούσε να προσφέρει και ότι χρειαζόμουν μια γρήγορη απάντηση. Ειλικρινά, μπορώ να πω ότι ήταν η χαμηλότερη προσφορά που είχα, αλλά πως τα λεφτά δεν είναι το παν στη ζωή (τουλάχιστον για μένα). Αποφάσισα να δεχτώ. Τηλεφώνησα στον κ. Lubos λέγοντάς του, ναι. Μου είπε ότι την επόμενη μέρα, θα έστελνε την πρόταση γραπτώς. Ακόμα με ρώτησε αν θα επέστρεφα στην Ελλάδα για να υπογράψω ή αν προτιμώ να στείλει κάποιον στην Πορτογαλία, όπου ήμουν διακοπές.

Με έκπληξη το επόμενο πρωί, ξυπνάω με το κινητό γεμάτο κλήσεις και μηνύματα από την Ελλάδα για το αν ήμουν ενήμερος για τις δηλώσεις του προέδρου. Δεν ήθελα να πιστέψω ότι υπήρχε μια τέτοια έλλειψη χαρακτήρα και ανεντιμότητα!

Τη μια μέρα, η ανανέωση ήταν να γίνει, την άλλη δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Είμαι στο ποδόσφαιρο για χρόνια αρκετά για να ξέρω αυτά τα κόλπα στα παρασκήνια, αλλά ομολογώ ότι ποτέ στην καριέρα μου δεν είδα κάτι τέτοιο. Αν αυτός ο κύριος δεν ήθελε να μείνω, απλά να μου έλεγε πως ο καθένας θα ακολουθούσε τη ζωή σου. Χωρίς δράματα.

Ήταν ένας θλιβερός τρόπος για να τελειώσει η σχέση μου με το κλαμπ που μου έδωσε πολλά. Αλλά, ήθελα να τονίσω πως  αυτό το πρόβλημά μου ήταν με ένα μόνο άτομο. Και πώς τα κλαμπ είναι πάντα πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο. Εύχομαι καλή τύχη στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να κατακτήσει αυτό που δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τα τελευταία τρία χρόνια. Από την πλευρά μου, πάντα θα είμαι με αυτό το μεγάλο κλαμπ. Πάντα θα είμαι ένας από εσάς. Πάντα. Επειδή: "μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ"

Miguel vitor

Διαβάστε ακόμη...