"Ο δεξιοπόδαρος Μαγκντί Τολμπά"

O πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός Ρομπ Γιάκομπς, περιέγραψε τον Ντιέγκο Μπισεσβάρ, σαν έναν παίκτη τεχνίτη, έξυπνο και ταχύ...
"Ο δεξιοπόδαρος Μαγκντί Τολμπά"

Τον παρομοίασε μάλιστα με τον Μαγκντί Τολμπά, τον οποίον είχε παίκτη στον ΠΑΟΚ, κατά την περίοδο 1989-1990. Ο 72χρονος πλέον πρώην προπονητής εκτελεί χρέη σχολιαστή ραδιοφώνου στη χώρα του.

Διαβάστε τα όσα είπε στην Arena Press...

"Είναι εξαιρετικός τεχνίτης, γρήγορος και με τακτική παιδεία. Είναι ένας πολύ καλός χαφ, μια έξοχη επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Έχει το στυλ του Μαγκντί Τολμπά. Η μόνη τους διαφορά είναι ότι αυτός είναι δεξιοπόδαρος, ενώ το καλό πόδι του Μαγκντί ήταν το αριστερό. Πρέπει να τον δω με τη φανέλα του ΠΑΟΚ", είπε γελώντας.

Και συνέχισε: "Έχει τα προσόντα να κάνει καριέρα εφάμιλλη του Μαγκντί, δεν μπορεί να ξέχασε την μπάλα στην Τουρκία... Έχει το νου του μόνο στην επίθεση, παίζει επιτελικός χαφ, αλλά μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα. Όταν παίζει στα άκρα θα τον παραλλήλιζα λόγω υψηλής τεχνικής, με τον Τουρσουνίδη".

Τόνισε ακόμη πως: "Είναι πολύ δυνατός και δουλευταράς μέσα στο γήπεδο, με σημαντική πλέον εμπειρία. Το κοινό του ΠΑΟΚ όμως είναι πολύ απαιτητικό. Πρέπει να είναι σε κάθε ματς από τους καλύτερους παίκτες για να τον αποδεχτούν, είναι δύσκολη η Τούμπα. Πρέπει να παλεύεις, να είσαι μαχητής για να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να δείξει στον κόσμο την αξία του. Αγαπώ τον ΠΑΟΚ και σας μιλώ ειλικρινά. Είναι άριστος επαγγελματίας ο Μπίσεσβαρ και μπορεί να κάνει καριέρα στην Τούμπα"

 

Διαβάστε ακόμη...