Επιστροφή στα ... εγχώρια!

Την Καβάλα υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, αφήνιντας πίσω του το παιχνίδι με την Βαλένθια για τη φάση των "32" του Eurocup...
Επιστροφή στα ... εγχώρια!

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 (σε παράλληλη μετάδοση), ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

O ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του μια ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μετράει μόνις 2 νίκες σε 14 παιχνίδια. Μια ομάδα που ενίσχυσε πρόσφατα το ρόστερ της και αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα της. Οι φιλοξενούμενοι με 14 βαθμούς βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας και ο ΠΑΟΚ με 18 βαιθμούς sthn 5h....

Με τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κανονικά ο Κώστας Βασιλειάδης που απουσίασε από τα παιχνίδια στην Αμαλιάδα και στην Βαλένθια και από χτες (8/1) τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Μαρκόπουλου. Περιθώρια υποτίμησης του αντιπάλου φυσικά και δεν υπάρχουν, καθώς αν δεν την πάρεις στα σοβαρά, η Καβάλα είναι ομάδα που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα!

Οι δύο νίκες της σημειώθηκαν η μία την πρώτη αγωνιστική (68-66 το Λαύριο) και η δεύτερη την 12η αγωνιστική όταν επικράτησε και πάλι στην έδρα της του Αρκαδικού με 85-74. Στον πάγκο της βρίσκεται ο γνωστός μας Στιβ Γιατζόγλου, που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σαν παίκτης τη σεζόν 1984-85.  

 

Διαβάστε ακόμη...