"Να είμαστε πανέτοιμοι στο Κερατσίνι"

Ο Κώστας Κακαρούδης, μετά το τέλος του αγώνα με τα Τρίκαλα, αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε η νίκη, καθώς και στον ημιτελικό με τον Φάρο που ακολουθεί... 
"Να είμαστε πανέτοιμοι στο Κερατσίνι"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: "Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι που ήθελε προσοχή, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ήμασταν προσκετικοί, παρ΄ότι στην αντίπαλη ομάδα υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής, με συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι του"

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες προσπάθειες για τρίποντα παρά για δίποντα, τόνισε: "Έχουμε πολύ καλούς σουτέρ και με την προσθήκη του Σοφοκλή έχουμε βελτιωθεί ακόμη περισσότερο σε όλους τους τομείς. Είναι λογικό αυτό, αλλά και θετικό να είμαστε αποτελεσματικοί από όλες τις γραμμές του γηπέδου".

Τέλος για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Φάρο που ακολουθεί, ανέφερε: "Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για μας, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Πρέπει να ξεκουραστούμε τη μοναδική μέρα που θα έχουμε στη διάθεσή μας και να εμφανιστούμε πανέτοιμοι για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και στις οικογένειές σας"

Διαβάστε ακόμη...