Πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Κηφισιά!

Συνεχίζεται αύριο Σάββατο (18/4) το πρωτάθλημα της Basket League με τον Δικέφαλο να δίνει ένα ιδιαίτερα κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΝ Κηφισιάς!
Πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Κηφισιά!

Ο ΠΑΟΚ με 37 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να παραμείνει σε αυτήν στο τέλος της κανονικής περιόδου, ώστε να έχει το πλεονέκτημα έδρας για την κατάληψή της στα play offs. Στον βαθμολογικό πίνακα ακολουθούν ο Αρης με 36 βαθμούς (υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, όταν οριστεί να  γίνει το παιχνίδι), η ΑΕΚ με 35 (υποδέχεται τα Τρίκαλα), το Ρέθυμνο με 34 (παίζει στη Ρόδο με τον Κολοσσό που έχει 33 και ένα ματς λιγότερο)...

Αν η ομάδα μας καταφέρει και περάσει από την Κηφισιά, γίνεται αυτόματα μεγάλο φαβορί για την 3η θέση, καθώς ο συμπολίτης έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως το τέλος, ενώ από την ΑΕΚ έχουμε διαφορά ασφαλείας, ενώ και η αθηναϊκή ομάδα δεν έχει εύκολο πρόγραμμα! Να σημειωθεί πως η Κηφισιά δίνει τη δική της μάχη για είσοδο στην 8άδα, όμως το φετινό της αγωνιστικό πρόσωπο είναι σαφώς χειρότερο από το περσινό!

Δείτε το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών για να έχετε μια εικόνα πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη μάχη της 3ης θέσης:

23η αγωνιστική:

ΑΕΝ Κηφισιά - ΠΑΟΚ (18/4)

Αρης - Παναθηναϊκός (Ο αγώνας θα προσδιοριστεί μετά τη λήξη των υποχρεώσεων τoυ Παναθηναϊκού στα Play offs της Euroleague)

ΑΕΚ - Τρίκαλα (18/4)

Κολοσσός - Ρέθυμνο (18/4)

24η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ - Κολοσσός (27/4)

Ρέθυμνο - ΑΕΚ (25/4)

Τρίκαλα - Αρης (25/4)

25η αγωνιστική:

Κολοσσός - ΚΑΟΔ (8/5)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (8/5)

Αρης - Ολυμπιακός (8/5)

26η αγωνιστική: 

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα (11/5)

Ρέθυμνο - Αρης (11/5)

ΚΑΟΔ - ΑΕΚ (11/5)

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...