Στην Ελευσίνα για το διπλό...

Εκτός έδρας δοκιμασία για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Basket League...
Στην Ελευσίνα για το διπλό...

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη για να μείνει στο κόλπο της κατάκτησης της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου, στην οποία συγκατοικεί με τον συμπολίτη, έχoντας από 33 βαθμούς ο καθένας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, θα μεταδοθεί και πάλι σε παράλληλη μετάδοση από το Novasports2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Πέραν των απουσιών των Χαραλαμπίδη και Κακαρούδη, ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλα προβλήματα και κατεβαίνει στο παιχνίδι με στόχο τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταλια θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό... Ένα γεγονός όμως που την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη σήμερα.

Στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει συνολικά ο ΠΑΟΚ σαν φιλοξενούμενος του Πανελευσινιακού, μετράει μία νίκη (56-79 πέρσι) και μία ήττα (67-54 πρόπερσι).

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μιλώντας για την αναμέτρηση τόνισε: «Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι αυτό το αποτέλεσμα το χρειάζεται και ο αντίπαλος γιατί παλεύει να μείνει στην κατηγορία, αλλά το χρειαζόμαστε και εμείς πολύ κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι νa δείξουμε τον καλό μας εαυτό, για να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι μετά από τις ήττες που είχαμε το τελευταίο διάστημα, μπορεί να δημιουργείται μία πίεση στην ομάδα και να υπάρχει ένα άγχος, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και θα μας κρατήσει πιστεύω συγκεντρωμένους ώστε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε. Έτσι όπως θέλει να δουλεύει η ομάδα μας, πρώτο μέλημα είναι η άμυνά μας. Η Ελευσίνα έχει κάποιους παίκτες κλειδιά και πρέπει να τους σταματήσουμε».  

Διαιτητές ορίστηκαν οι: Αναστόπουλος Π., Παπαπέτρου, Τσώνος Β.

Διαβάστε ακόμη...