"Ήμασταν καλοί στο 2ο ημίχρονο"

O Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού και στάθηκε ιδιαίτερα στην απουσία του Κώστα Χαραλαμπίδη.
"Ήμασταν καλοί στο 2ο ημίχρονο"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Συγχαρητήρια στον κόουτς της Ελευσίνας για την προσπάθεια. Είχαμε πει στους παίκτες μας ότι ο Πανελευσινιακός θα παίξει όσο το δυνατόν πιο επαγγελματικά για να φτάσει τους στόχους που θέλει και αυτό το είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια κάναμε ορισμένα λάθη, τα οποία είναι καθαρά λάθη απειρίας. Δε σταματήσαμε την αντίπαλη ομάδα σε τρεις επιθέσεις στη μέση του γηπέδου και ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Δεχτήκαμε ένα τρίποντο και ένα δίποντο, με αποτέλεσμα να μπει στο παιχνίδι και έτσι αγχώθηκαν οι παίκτες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή άμυνα, βρήκαμε τρόπο να φτάσουμε εύκολα στο αντίπαλο καλάθι τόσο έξω όσο και μέσα από τη γραμμή του τριπόντου".

Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε:

"Πολλές φορές θέλεις να γίνουν ορισμένα πράγματα αλλά στη ροή του παιχνιδιού προκύπτουν διαφορετικές καταστάσεις. Πήραμε μια διαφορά επτά πόντων αλλά δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια, ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Έτσι μπήκε η άλλη ομάδα στο παιχνίδι, δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση και η άμυνά μας δεν ήταν σωστή. Είδα ότι δεν υπήρχαν σωστές καλύψεις στην άμυνα".

Σε ερώτηση πόσο επηρέασε ο πρόσφατος τραυματισμός του Χαραλαμπίδη, την υπόλοιπη, απάντησε:

"Με τον Χαραλαμπίδη μέσα στην ομάδα, λειτουργούμε τελείως διαφορετικά. Είναι χρόνια μαζί με τα παιδιά και περισσότερο τον αισθάνονται όχι μόνο σα συμπαίκτη αλλά σαν ένα πολύ οικείο πρόσωπο Έχει δημιουργήσει πρόβλημα η απουσία του, γιατί ασχολούνται με αυτό. Όμως μια ομάδα δε πρέπει να μένει με ένα παίκτη, πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε κατάσταση".

'Οσο για το πως θα αντικατασταθεί ο Χαραλαμπίδης στη συνέχεια των υποχρεώσεων, είπε:

"Αυτή τη στιγμή είμαστε η υπόλοιπη ομάδα και προσπαθούμε να δούμε πως θα αναπληρώσουμε το κενό. Από εκεί και πέρα θα το δούμε με τη διοίκηση αν θα έχουμε προσθήκη κάποιου παίκτη. Ακόμα βεβαια είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Θα βρεθούμε με τη διοίκηση και τα θα πούμε".

Τέλος για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να επαναληφθεί το ματς με τον Αρη δήλωσε:

"Δε μου αρμόζει να κρίνω εγώ τα δικαστικά όργανα Αυτοί είναι που αποφασίζουν..."

Διαβάστε ακόμη...