Στις 24/4 ο αγώνας Ηλυσιακός – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 4μ.μ. τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Basket League και σήμερα ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα για την επόμενη και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Στις 24/4 ο αγώνας Ηλυσιακός – ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό την Πέμπτη 24 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της 25ης αγωνιστικής της Basket League, ο αγώνας Ηλυσιακός – ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. (στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισίων), ενώ την ίδια ώρα έναρξης θα έχουν και τα υπόλοιπα τέσσερα ματς που θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα: ΚΑΟΔ – Ελευσίνα, Άρης – Τρίκαλα, Πανιώνιος – Απόλλων Πάτρας και Ίκαρος Χαλκίδας – Κολοσσός Ρόδου. Οι αγώνες Παναθηναϊκός – Ρέθυμνο και Κηφισιά – Ολυμπιακός θα διεξαχθούν την Τρίτη 29 Απριλίου 2014.

Η 25η αγωνιστική της Basket League θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Μαΐου 2014, αλλά ακόμη δεν έχει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων, που πάντως αναμένεται να ξεκινήσουν όλοι την ίδια ώρα. Υπολογίζεται ότι τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν αμέσως μετά και το ακριβές τους πρόγραμμα θα εξαρτηθεί από την παρουσία ή μη Ελληνικής ομάδας στο Final Four της Ευρωλίγκα.

Διαβάστε ακόμη...