«Εμείς το κάναμε εύκολο...»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αναφερόμενος, μετά το τέλος του αγώνα με την Ελευσίνα, στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, τόνισε χαρακτηριστικά:
«Εμείς το κάναμε εύκολο...»

«Ήμασταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που πάντα παίζει καλά και είναι σκληρή στην έδρα της. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τα ριμπάουντ και τον αιφνιδιασμό και πήραμε μία διαφορά που θα μπορούσε και έπρεπε να είναι μεγαλύτερη, εάν δεν κάναμε ορισμένα λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ότι ακριβώς είχαμε πει. Νομίζω ότι πραγματοποιήσαμε μία από τις καλύτερες εκτός έδρας εμφανίσεις μας και το παιχνίδι, που δεν ήταν καθόλου εύκολο, έγινε εύκολο από την δική μας προσπάθεια και αφοσίωση στο παιχνίδι. Η Ελευσίνα είναι καλή ομάδα, έχει καλή έδρα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή μας δουλειά».

Ο καλαθοσφαιριστής του Πανελευσινιακού Δημήτρης Αράπης τόνισε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Εμείς θέλαμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι αλλά ήμασταν κακοί. Κι ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί στο μπασκετικό κομμάτι, καλύπταμε με πάθος και θέληση τις αδυναμίες μας, σήμερα δεν το κάναμε και τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε. Ήταν μία κακή εμφάνιση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τα ματς που χρειάζονται».

Διαβάστε ακόμη...