"Όλα ξεκίνησαν απ' την άμυνα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε στις δηλώσεις του πως τα πάντα ξεκίνησαν απ' την καλή άμυνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο...
"Όλα ξεκίνησαν απ' την άμυνα"

"Μπράβο στους παίκτες μας για την προσπάθεια τους στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξαν καρδιά και ήταν αποφασισμένοι, σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο. Προερχόμασταν από μια ήττα στα Τρίκαλα, ο ΚΑΟΔ προερχόταν από ήττα και θα πάλευε πιο σκληρά και είχαμε και κάποιους μικροτραυματισμούς. Δώσαμε εύκολα καλάθια στην άμυνα μας, δώσαμε για πρώτη φορά τόσους πόντους στη ρακέτα. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την άμυνα μας, έγινε πιο δυνατή, είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση, σκόραραν διαφορετικοί παίκτες με ελεύθερα σουτ, τους κόψαμε την πρώτη. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε τώρα για τον αγώνα της Πέμπτης στην Άγκυρα. Καλή συνέχεια στη Δράμα, ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα, μας ήξεραν και τους ξέρουμε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας την απόδοση του Γιώργου Κόνιαρη στο ντεπούτο του στην Α1, ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε: "Ο Κόνιαρης είναι ένας ελπιδοφόρος παίκτης είναι ένα ταλέντο και αν συνεχίσει να δουλεύει όπως δουλεύει θα αποτελέσει μια απ' τις βασικές μονάδες του ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια".

"Ήμασταν βελτιωμένοι σήμερα στα ριμπάουντ, αλλά το ότι έχουμε πρόβλημα εκεί, έχουμε πρόβλημα. Δεν παίξαμε πολύ ώρα ζώνη, κρατήσαμε τους ψηλούς τους μακριά απ' τη ρακέτα μας στο δεύτερο ημίχρονο" υποστήριξε για την τακτική του που οδήγησε στην ανατροπή του σκηνικού.

Διαβάστε ακόμη...