"Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού στην παράταση, τόνισε πως σήμερα η ομάδα πήρε μία σημαντική νίκη που της δίνει κουράγιο για να συνεχίσει...
"Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Ηταν πολύ ψυχοβγαλτικό παιχνίδι. Η Ελευσίνα δεν είναι μια τυχαία ομάδα, το γνωρίζαμε αυτό από πριν. Κάναμε στο παιχνίδιο μας πολλά παιδικά λάθη που παραλίγο να μας στοιχίσουν. Αυτό που μένει όμως, είναι η προσπάθεια στο τέλος. Πήραμε μία σημαντική νίκη που μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε. Δεν είναι βέβαιο αν παίξεις καλά ότι θα κερδίσεις ή αν παίξεις άσχημα ότι θα χάσεις. Με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά και χάσαμε και σήμερα κάναμε λάθη και κερδίσαμε".

Για την κούραση που υπάρχει σχολίασε: "Σε λιγότερο από 48 ώρες δίνουμε ένα κρίσιμο ματς με την Μπουντούτσνοστ στο Μαυροβούνιο και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε το καλύτερο από αυτό το ματς. Δεν πρέπει να βάλουμε στην σκέψη μας την κούραση. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστα τα πολύωρα ταξίδια, αλλά η κούραση ξεκινάει από το μυαλό μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε"

Όσο για το αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποτίμησαν τον Πανελευσινιακό, δήλωσε: "Δεν τον υποτιμήσαμε, είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Όταν παίξαμε καλά στην άμυνα πήραμε μία διαφορά ασφαλείας, αυτή μάς έδωσε τη νίκη".

Και κατέληξε λέγοντας για τη δική του αγωνιστική παρουσία: "Εγώ θα πρέπει να είμαι έτοιμος κάθε φορά που θα έχω από τον προπονητή μου την ευκαιρία"

Διαβάστε ακόμη...