"Έχω πλέον μεγαλύτερη ευθύνη"

Ο William Hatcher επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα και μίλησε για όλο αυτό το διάστημα της απουσίας του, τον ρόλο του στην ομάδα μετά την φυγή Μακγκραθ και την φιλοσοφία της ομάδας.
"Έχω πλέον μεγαλύτερη ευθύνη"

Αναλυτικά δήλωσε:

"Ένιωθα καλά το χέρι μου, δεν πονούσα. Είναι στο 95% της αποκατάστασης, ακόμα χρειάζεται προστασία. Ένα μήνα δεν έπαιζα και η προπόνηση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πίεση των αγώνων. Μόνο αν παίζεις, βρίσκεις ρυθμό. Πάντως χάρηκα που έπαιξα, αυτό ήθελα να κάνω σε αυτό το ματς, να το διακεδάσω".

Για το πως ένιωσε ο ίδιος: "Μπορούσα να κάνω μερικά πράγματα που δεν έκανα, να σουτάρω καλύτερα, να κάνω πιο σωστά plays. Νοιώθω ότι ξεκουράστηκα πνευματικά. Μερικές φορές είναι καλό να μένεις έξω. Καθάρισα το μυαλό μου. Αν δεν έμενα έξω, ίσως δεν καθόμουν να δω ορισμένα πράγματα για μένα για να επιστρέψω πιο φρέσκος. Δεν ήμουν τόσο καλός πριν, ίσως έβαλα περισσότερη πίεση στον εαυτό μου. Φαίνεται ότι κατάλαβα ότι πρέπει να χαρώ περισσότερο το παιχνίδι".

Για την απουσία ΜακΓκραθ και κατά πόσο τον επηρεάζει: "Χωρίς τον Ντόνι έxω μεγαλύτερη ευθύνη, κρατώ περισσότερο την μπάλα στα χέρια μου, παίρνω αποφάσεις. Ναι, ίσως έχω περισσότερο χώρο"

Για το κλειδί της νίκης επί της Καβάλας: "Τα ριμπάουντ και η άμυνα. Δεν είμασταν τρομεροί επιθετικά, δεν είχαμε μεγάλο ρυθμό. Θέλαμε όμως στο σπίτι μας να κερδίσουμε. Εδώ δίνουμε το 110% και περιμένουμε τα δύσκολα ματς με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό. Στέλνουμε μήνυμα ότι στην έδρα μας είμαστε πολύ σκληροί και χρειάζεται πολύς κόπος για να μας κερδίσουν. Έτσι θα έχουμε ελπίδα για την 3η θέση".

Για την φιλοσοφία της ομάδας: "Δεν είμαστε διαφορετικοί σε φιλοσοφία. Απλά μέχρι τώρα έπαιζαν 9-10 παιδιά από 25 λεπτά και πάνω, τώρα θα παίζουν λιγότεροι. Ωστόσο ο Λίνος, ο Λεωνίδας και ο Βαγγέλης μπορούν να ανεβάσουν χρόνο και το κάνουν. Πρέπει απλά να μάθουμε ο ένας τον άλλο με αυτές τις συνθήκες, χωρίς Ντόνι και Χαριτόπουλο"

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό: "Είναι δυνατοί στην έδρα τους, όχι τόσο εκτός, έχουν καλούς παίκτες και θα είναι δύσκολο για μας. Θα είναι όμως ένα τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε".

Διαβάστε ακόμη...