"Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Καβάλας αναφέρθηκε στις επιστροφές των Μαργαρίτη και Χάτσερ, αλλά επεσήμανε και τα αρκετά λάθη που έκαναν οι παίκτες του...
"Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα"

Μιλώντας για το παιχνίδι είπε: "Δείξαμε σήμερα ότι είμαστε ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αν και κάναμε κάποια λάθη όπως με το μαρκάρισμα στον Μίτροβιτς. Γενικά περιορίσαμε στο σκοράρισμα τους άλλους παίκτες της Καβάλας. Είδα ότι δεν αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα ζώνης και δώσαμε δικαίωμα στους αντιπάλους να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του αγώνα που πήραμε βοήθειες από τους ψηλούς μας και παίξαμε κάπως πιο χαλαρή άμυνα, στο υπόλοιπο του αγώνα παίξαμε αρκετά καλά".

Για την επιστροφή των τραυματιών δήλωσε: "Είχαμε τις επιστροφές των δύο τραυματιών, ο Χάτσερ σαν άσος κράτησε πολύ καλά την ομάδα. Πάντως φάνηκε η απουσία τους το τελευταίο διάστημα γιατί η γραμμή άμυνας δεν ήταν πολλές φορές εκεί που έπρεπε να είναι".

Για την Καβάλα υπογράμμισε: "Είχα πει ότι η Καβάλα παίζει καλό μπάσκετ και ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς. Η Καβάλα κυνηγάει όλα τα ματς και έτσι το έργο μας σήμερα έγινε δυσκολότερο".

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ έκανε σήμερα το καλύτερο πρώτο 15λεπτο του στο πρωτάθλημα, απάντησε: "Ηταν σίγουρα από τα καλύτερά μας, στο επιθετικό κομμάτι. Έπαιξε ρόλο σε αυτό και ο τρόπος παιχνιδιού της Καβάλας, η οποία στη συνέχεια έπαιξε καλύτερα στην base line και εμείς αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας".

 

Διαβάστε ακόμη...