"Κίνητρό μας ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΚΑΟΔ, τόνισε πως η ομάδα έχει κίνητρο την ιστορία του συλλόγου στους αγώνες που απομένουν και θα αγωνίζονται πάντα για τη νίκη.
"Κίνητρό μας ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ"

Τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μας:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μας έκανε υπερήφανους και ελπίζουμε να φέρει και άλλα τρόπαια αυτή η ομάδα. Ο ΚΑΟΔ αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, είναι πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της και έδειξε ότι άξια είναι στην θέση που βρίσκεται".

Για το κίνητρο που μπορεί να έχει από εδώ και πέρα η ομάδα, δήλωσε: "Οταν ο βασικός σου στόχος χάνεται είναι δύσκολο μετά να έχεις κίνητρο, αλλά εντάξει τα καταφέραμε σήμερα. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, δεχτήκαμε κάποια τρίποντα αλλά μετά διορθώσαμε την άμυνά μας κυρίως από το 2ο δεκάλεπτο που δεχθήκαμε μόνο 9 πόντους και πιστεύω μετά ήρθαν όλα φυσιολογικά. Συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ και πρέπει να παίζει σαν ΠΑΟΚ. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούν να έχουν, κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει. Αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, αυτό δεν μας στοίχισε".

Τέλος, για τα πλέι οφ, τόνισε: "Η ομάδα θα κάνει μίνι προετοιμασία. Οι προπονήσεις δεν σταματούν. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα".

 

Διαβάστε ακόμη...