Στην Πυλαία με τον ΚΑΟΔ

Έχοντας χάσει και μαθηματικά το στόχο της κατάκτησης της 6ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Paok Sports Arena τον ΚΑΟΔ σε παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.
Στην Πυλαία με τον ΚΑΟΔ

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου με μοναδικό εναπομείναντα στόχο, αν μπορεί βέβαια να χαρακτηριστεί στόχος η είσοδος στην 8άδα των play off, θα παλαίψουν για τη νίκη απέναντi σε μια ομάδα που τους υποχρέωσε σε βαριά ήττα στη Δράμα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, είναι αβέβαιο αν θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς ο Aaron Pettway και ο Uros Duvnjak που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες δεν είναι 100% έτοιμοι. Περιθώρια για εφησυχασμό δεν υπάρχουν, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ θα κινδυνέψει να βρεθεί εκτός play off.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι της Δράμας ο ΚΑΟΔ είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με  93-72 του ΠΑΟΚ, με τους Καλαμπόκη, Ντικούδη και Ράιτ να επιπλέουν από το ναυάγιο της ομάδας...

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15:00 , θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ3  και φυσκά θα υπάρχει λεπτό προς λεπτό η εξέλιξή του στο live score  του Paomania.

Διαβάστε ακόμη...