Ημέρα Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ!

Έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο του Αμερικανού γκαρντ.
Πηγή: paok24.com(4308)
Ημέρα Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @paok24.com website

Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης των play-outs έχοντας εκτός έδρας δοκιμασίες στο Λαύριο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Με δυο παιχνίδια το απόγευμα του Σαββάτου (6/4) συνεχίζεται το πρόγραμμα της Basket League. Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Β’ φάσης των play-outς ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Λαύριο (17:15, ΕΡΤ3) και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στο νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ασπρόμαυρων», Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα.

Ο Marques Townes έμεινε και χθες εκτός προπόνησης και αναπόφευκτα δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Αθήνα. Οι καλαθοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο κόουτς Νεραντζάκης είναι:

Jamuni McNeace, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Cecil Williams, Νίκος Αρσενόπουλος, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Michal Michalak, Justin Alston και Kevin Porter Jr. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, ενώ θα υπάρχει φυσικά και LIVE περιγραφή μέσα από το PAOK24.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας ο Απόλλων Πατρών φιλοξενεί την ΑΕΚ στο κλειστό της Περιβόλας, με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Elite League και την “Ένωση” να παλεύει για μια θέση στα play-offs.

Διαβάστε ακόμη...