«Μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, δεν έχουμε σουτέρ…»

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ήταν δίκαιη η επικράτησή της. Ο βασικός λόγος ήταν το αμυντικό κομμάτι. Δε μπορέσαμε να βρούμε λύσεις να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, ειδικά στο ζωγραφιστό. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος για την ήττα» είπε αρχικά και σε ερώτηση για το 18% στο τρίποντο σε ένα ακόμα παιχνίδι, απάντησε…
Πηγή: paok24.com
«Μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, δεν έχουμε σουτέρ…»
Photo Credits: @paok24.com

Είναι το Νο1 πρόβλημα από την αρχή της σεζόν. Σε ελάχιστα ματς ήμασταν αποτελεσματικοί από την περίμετρο. Η ομάδα δεν έχει σουτέρ να εκτελέσουν είτε από σκριν είτε από ντρίμπλα. Προσπαθώντας να ανοίξουμε το γήπεδο με και σποτ σουτ, θα μπορούσαμε ίσως να αυξήσουμε το ποσοστό. Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιους σουτέρ για να βασιστούμε πάνω τους και να βρούμε τα σουτ που θέλουμε».

Όσο για το κακό διάστημα της ομάδας στην 4η περίοδο, είπε… «Μπήκαν κάποια δύσκολα σουτ, η ΑΕΚ έχει τους παίκτες με την προσωπικότητα για να τα βάλουν. Η εικόνα της τέταρτης περιόδου όμως, δε μπορεί να εξηγηθεί. Θα πρέπει να δούμε στο βίντεο τα λάθη που έκανα κι εγώ πρωτίστως σε αυτό το διάστημα. Χάσαμε ουσιαστικά στο πρώτο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου, χάσαμε την επαφή με το σκορ και δεν είχαμε την πνευματική δύναμη για να αντέξουμε ως το τέλος».

Τέλος, για την κακή νοοτροπία που έδειξε η ομάδα όταν η ΑΕΚ πήρε τη διαφορά, σημείωσε… «Προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι μέσα από την επίθεση. Η άμυνα θα μας έδινε την ώθηση είτε να τρέξουμε και να βρούμε εύκολα καλάθια, είτε να μείνουμε συμπαγείς 40 λεπτά. Το αμυντικό κομμάτι δεν λειτούργησε καλά, γιατί οι παίκτες σκέφτονταν πως θα εκτελέσουν στην επίθεση για να μπουν στο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...