O Beliauskas συνέχισε την παράδοση του ΠΑΟΚ στα τρίποντα!

Ο Laurynas Beliauskas ήταν ο μεγάλος νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Game που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα και συνέχισε την σπουδαία παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.
O Beliauskas συνέχισε την παράδοση του ΠΑΟΚ στα τρίποντα!

Ο Λιθουανός γκαρντ πραγματοποίησε εντυπωσιακή… είσοδο στο διαγωνισμό, καθώς συγκέντρωσε 25 βαθμούς στον πρώτο γύρο του διαγωνισμού και προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση και την καλύτερη επίδοση στον τελικό. Και εκεί ήταν ο καλύτερος και με 21 πόντους πήρε τον τίτλο, ξεπερνώντας τον αντίπαλό του, Βασίλη Τολιόπουλο που συγκέντρωσε 20 πόντους.

Ο Laurynas Beliauskas έγινε ο 5ος παίκτης του ΠΑΟΚ που κερδίζει στο διαγωνισμό σε σουτ τριών πόντων. Ο Γιώργος Δέδας είχε κάνει την αρχή στο διαγωνισμό του 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα και στο κλειστό της Περιβόλας. Ακολούθησε το 2018 ο Αντώνης Κόνιαρης και πάλι στην Πάτρα, αλλά αυτή την φορά στο ΔΑΚ Τόφαλος, ο Phil Goss το 2019 στο Αλεξάνδρειο και ο Bobby Brown το 2020 στο Ηράκλειο.

Στο 26ο All Star Game που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, τον ΠΑΟΚ mateco εκπροσώπησαν επίσης ο Michael Gilmore που συμμετείχε στο διαγωνισμό καρφωμάτων, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ως μέλος της TEAM Sloukas στον αγώνα, αλλά και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας Μανώλης Σουανίδης.

Διαβάστε ακόμη...